Eğlence hayatının kült mekanı "Cahide" küllerinden doğdu! / VİDEO

Türkiye’de “eğlence sektörü” denilince akla gelen ilk isim olan İzzet Çapa, İstanbul eğlence hayatına sansasyonel bir mekanla geri döndü.

1994 yılında Açıkhava Tiyatrosu’nda arka kısmında “Şehzade” adıyla hizmet verdikten sonra 2004 yılında “Cahide” adıyla faaliyet gösteren ünlü mekan 2016 yılında mahkeme kararıyla yıkılmıştı.

Bu gelişmenin ardından İstanbul eğlence hayatı derin bir yara aldı.

WhatsApp_Image_2017-10-15_at_14.14.11_2

İstanbul’a birçok eğlence mekanı kazandıran İzzet Çapa bu üzücü gelişmenin ardından ses getiren bir proje geliştirerek Cahide’yi yeniden tüm İstanbulluların hizmetine sundu.

WhatsApp_Image_2017-10-15_at_14.14.11

İstanbul gece hayatının marka mekanlarından biri olan "Cahide", yine İstanbul'a uzun yıllar hizmet veren "Kervansaray"ın lokasyonunda hizmete girdi.

Kervansaray'ın yerinde "Cahide Müzikhol – Dinner Theater" ismiyle açılan mekan, şimdiden Demet Akbağ başta olmak üzere birçok ünlü ismi ağırlamaya başladı bile...

CAHİDE MÜZİKHOL'DE SAHNE BERKAY VE RUBATO'NUN!

Cahide Müzikhol'de ilk sahne alan isim ünlü pop müzik sanatçısı Berkay oldu. Berkay'ın ardından "Rubato" grubu da misafirlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

İzzet Çapa mekanda sahneye çıkan "Rubato" grubu hakkında şu bilgileri paylaştı;

"İtiraf ediyorum ilk kez izledim Rubato’yu sahnede. Bizimkiler o kadar methettiler ki, kesin abartıyorlardır dedim. Ve fakat dün Müşkülpesent’in açılış gecesinde sahnede neredeyse üç saat söylediler. İnanın büyülendim, protoplazmama kadar etkilendim. Bildiğimiz, aşina olduğumuz şarkılara bambaşka bir ruh katıyorlar. Bir bakmışsınız gözleriniz nemlenmiş, hemen peşinden gelen bir şarkıda ise hopbidi hopbidi göbek attırıyorlar. Müslümler, Orhanlar, Sezenler, Neşet Ertaşlar velhasıl tekmili bir arada müzikli bir Anadolu turu yaptırıyorlar. Hızlarını alamayıp Stevie Wonder bile patlatıyorlar. En damarından, en derininden, en şahanesinden... Ne seyircinin istediklerini söylüyorlar, ne kendilerinin. Kelimenin tam manasıyla yüreklerinin götürdüğü yerden çalıp, söylüyorlar. Sesimiz kısılıncaya kadar eşlik ettik, avuçlarımız patlayınca kadar alkışladık. Bu gece Cahide Müzikhol Sahnesi’nde olacaklar. Biz çoktan içtik çiğ yumurtalarımızı hazırlığımızı yaptık akşam için. Bir maniniz yoksa sizleri de bekleriz efendim..."

Eğlence hayatının kült mekanı "Cahide" küllerinden doğdu! / VİDEO ile ilgili etiketler İzzet Çapa cahide müzikhol
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.