Eğitmen, elindeki sopayla zavallı yunusun kafasına defalarca vurdu!

Rusya'da bir eğitmenin, komutlarına uymayan yunusa sopayla vurması ülkede tepkilere neden oldu. Eğitmenin yöneticileri, yunusa değil 'suya' vurduğunu iddia etti ama insanlar buna pek inanmayarak görüntülerin incelenmesini istedi.

Rusya'nın Ekaterinburg kentinde bir yunus eğitmeni, elindeki sopayla verdiği komutlara uymayan yunusa sopayla vurdu.

'YUNUSA DEĞİL, SUYA VURUYOR' İDDİASI

Eğitmenin yunusa şiddet uyguladığı anlar anbean kayıt altına alınırken, eğitimin verildiği havuz yöneticileri görüntüleri incelemeye devam ettiklerini ve ilk incelemeler sonucunda eğitmenin yunusa değil sopayla suya vurduğunu tespit ettiklerini aktardı.

RUSYA'DAKİ İNSANLAR İNANMADI

Rusya'daki insan hakları aktivistleri ise, yöneticilerin yunus eğitmenini korumaya çabaladıklarını savunarak, yerel hukuk birimleri tarafından görüntüleri incelemesini ve eğitmene karşı hukuki işlem başlatmasını talep etti.

Eğitmen, elindeki sopayla zavallı yunusun kafasına defalarca vurdu! ile ilgili etiketler Rusya İşkence hayvan yunus sopa vurdu eğitmen yalan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.