Eğitim Ataşesi Kamil Aydoğan hayatını kaybetti!

Eğitim dünyasının tanınan isimlerinden olan yazar Kamil Aydoğan,hayatını kaybetti. Vefat haberi ile sevenlerini yasa boğan Aydoğan,son olarak Nürnberg Eğitim Ataşesi görevini yürütüyordu.

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde bir süredir tedavi gören, eğitimci-yazar Kamil Aydoğan hayatını kaybetti. Çeşitli dergilerde deneme, şiir ve kişisel gelişim alanlarında yazıları yayınlanan Aydoğan'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu.

KAMİL AYDOĞAN KİMDİR?
Kamil Aydoğan, 1956 yılında Kahramanmaraş'ın Kertmen köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini bu kentte tamamladı. Daha sonra Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümü'nü bitirdi. Çankırı´da Türkçe öğretmenliği (1981-1984) Kahramanmaraş Andırın Lisesi Müdürlüğü (1984-1986) Ankara Çankaya İncesu Lisesi Müdürlüğü (1986-1987) Ankara Çankaya Kurtuluş Lisesi Müdürlüğü (1987 - 2003) yaptı. 8 Mayıs 2003 tarihinde İzmir Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı. 10 Ekim 2008'de Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Aydoğan, 29 Ocak 2015'te Nürnberg Eğitim Ataşesi olarak atandı.

Şiir, deneme, roman ve kişisel gelişim alanlarında eserleri bulunan Aydoğan, çeşitli dergilerde yazılar yazdı.

YAYIMLANMIŞ ESERLERİ:
Köy Yazıları, Deneme, Edebiyat Dergisi Yayınları (Baskısı tükendi)

Yük, Şiir, Esra Sanat Yayınları (Baskısı tükendi)

Hayat Kaç Köşeli, Kişisel Gelişim, Akçağ Yayınları, 1999

Hayatın Şiire Sığmayan Yüzü, Şiir, Ercan Yayınları, 2004

İçimizin Yıldızları, Yaşantı, Hece Yayınları, 2006

Kısık Vadisi, Kaynak Kültür Yayın Grubu, 2012

Arta Kalan, Cümle Yayınları, 2015

Eğitim Ataşesi Kamil Aydoğan hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler kamil aydoğan hayatını kaybetti
GÜNÜN VİDEOSU

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi, trafik durdu!

Beylikdüzü’nde seyir halindeki metrobüsün arka kısmından yükselen dumanlar korkuttu. Yolcular metrobüsü panikle boşaltırken, dumanların çıktığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.