Efsaneye veda! Roger Federer son maçında Nadal, Djokovic ve Murray ile birlikte kortta

Geçen hafta emekli olacağını duyuran ve son kez Laver Kupası'nda korta çıkacağını açıklayan 41 yaşında Roger Federer'le birlikte en büyük rakipleri Rafael Nadal, Novak Djokovic ve Andy Murray 'Süper 4'lü de son kez biraraya geldi. Roger Federer kariyerinin son maçı için bu gece TSİ 22.30'da korta çıktı. Çiftler maçında Federer'in partneri ise Rafael Nadal oldu.

Tenis efsanesi Roger Federer'in kariyerine nokta koyacağı Laver Kupası, İngiltere'nin başkenti Londra'da başladı. Geçen hafta emekli olacağını sosyal medyadan duyuran ve son kez Laver Kupası'nda korta çıkacağını açıklayan 41 yaşında Roger Federer'le birlikte, o dönemde yıldızlaşmış ve en büyük rakipleri olmuş Rafael Nadal, Novak Djokovic ve Andy Murray gibi 'Süper 4'lü de son kez biraraya geldi.

ROGER FEDERER VE RAFAEL NADAL KORTUN AYNI TARAFINDA

Roger Federer kariyerinin son maçı için bu gece TSİ 22.30'da korta çıktı. Çiftler maçında Federer'in partneri ise Rafael Nadal oldu. Federer, seyir zevki yüksek ve izlenme rekorlarına imza atmış maçlarda eşleştiği döneminin en büyük rakibi Nadal'la 'Son dans' için biraraya geldi. Bu muhteşem ikili, kortun aynı tarafında ilk ve son kez mücadele edecek. Bu arada Avrupa ve dünya takımlarını karşı karşıya getiren Laver Kupası'nda kaptanlığını Bjorn Borg'ün yaptığı Avrupa takımında, Roger Federer, Rafael Nadal,Novak Djokovic, Andy Murray, Casper Ruud ve Stefanos Tsitsipas yer alıyor.

Efsaneye veda! Roger Federer son maçında Nadal, Djokovic ve Murray ile birlikte kortta ile ilgili etiketler Roger Federer Rafael Nadal novak djokovic Andy Murray Laver Cup
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.