Efsaneye veda: Chevrolet, ikonik Camaro modelinin üretimini durduruyor

Amerikan arabaları denilince akla ilk gelen modellerden olan Chevrolet Camaro, 2024 yılı itibarıyla artık üretilmeyecek. Chevrolet, 2024 yılı için sınırlı sayıda Camaro üretimi yapacak ve bir daha Camaro üretilmeyecek.

Otomobil dünyasında 'Amerikan kası' denildiğinde akla ilk gelen modellerden olan Chevrolet Camaro ile ilgili önemli ve üzücü bir gelişme yaşandı. General Motors, 2024 yılının ikonik otomobil için bir son olacağını duyurdu. Şirket, 2024 yılından sonra bir daha Chevrolet Camaro üretimi yapmayacak. Üstelik Chevrolet, 2024 yılında sınırlı sayıda Camaro üretimi yapacak.

Chevrolet Başkan Yardımcısı Scott Bell tarafından yapılan açıklamalarda, "Bugün halefini açıklamıyor olsak da emin olun, Camaro'nun hikayesi burada bitmedi." ifadeleri kullanıldı.

Efsaneye veda: Chevrolet, ikonik Camaro modelinin üretimini durduruyor

SINIRLI SAYIDA 'İLK CAMARO'YA BENZER' MODEL ÜRETİLECEK

"Collector's Edition" olarak isimlendirilecek son Chevrolet Camaro'larla ilgili detaylı bir açıklama yapılmadı. Ancak şirket, bu özel otomobilin tarihte piyasaya sürülen ilk Camaro'ya atıfta bulunacağını açıkladı. Araç tanıtıldığında, ilk Camaro ile son Camaro arasındaki ortak özellikleri daha yakından göreceğiz.

2024 model Camaro yaz aylarında piyasaya çıkacak.

Efsaneye veda: Chevrolet, ikonik Camaro modelinin üretimini durduruyor ile ilgili etiketler Chevrolet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.