Efsane maç! Dortmund - Legia Varşova / Maç özeti ve golleri

Borussia Dortmund ile Legia Varşova arasında son yıllarda unutulmayacak bir maç oynandı. Karşılaşmayı ev sahibi ekip 8-4 kazanmayı başardı.

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Borussia Dortmund evinde Legia Varşova'yı konuk etti. Müthiş hızlı başlayan maçta goller adeta yağmur gibi gelirken Dortmund mücadeelyi 8-4 kazandı. Maçın geniş özetini ve gollerini karşılaşma bitiminde TRT Spor'un internet sitesinden izleyebilirsiniz.

10. dakikada Legia Varşova Aleksandar Prijovic'in golüyle öne geçerken Shinji Kagawa17. dakikada Dormund'a beraberliği getiren golü attı. Kagawa, bir dakia sonra tekrar sahne alıp ev sahibi takımı öne geçirirken Dortmund'un tartışmalı ism Nuri Şahin 20'de skoru 3-1'e getirdi.

24. dakikada Prijovic Dortmund'a ikinci şoku yaşattı. fakat bu golü çabuk atlatan sarı-siyahlılar, Ousmane Dembeleile farkı tekrar ikiye çıkardı. Son olarak 32'de Marco Reusskoru 5-2'ye getiren golü attı.

Dortmund - Legia Varşova / Maç özeti ve golleri

Gol yağmuru ikinci yarıda da devam ederken Reus 52. dakikada farkı 4'e çıkardı. 5 dakika sonra ise Legia Varşova skoru 6-3'e getiren golü Kucharczyk'in ayağından buldu.

81. dakikada ise noktayı Dortmund Felix Passlackile 7. golünü bulurken iki dakika sonra Nemanja Nikolic skoru 7-4'e getirdi. Maça noktayı ise Marco Reus koydu va karşılaşma 8-4 sona erdi.

Efsane maç! Dortmund - Legia Varşova / Maç özeti ve golleri ile ilgili etiketler Dortmund Legia Varşova Maç özeti golleri
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.