Efsane isim Casillas eşcinsel olduğunu açıkladı

Geçtiğimiz aylarda Pique ile evliliğini sonlandıran Shakira'nın efsane kaleci Casillas ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Gösterişten uzak bir hayat sürdüren ve psikolojisinin iyi olmadığını defalarca belirten Casillas, futbolu bıraktıktan sonra köy evine yerleşmişti. Bugün yaptığı açıklamayla flaş bir itirafta bulunan Casillas, eşcinsel olduğunu söyledi. Kısa süre içinde Barcelona'nın eski kaptanı Puyol'dan ise Casillas'a yanıt geldi.

İspanya'nın ve Real Madrid'in eski kalecilerinden Iker Casillas, Twitter hesabından flaş bir itirafta bulundu.

Eşcinsel olduğunu açıklayan Casillas, "Umarım bana saygı duyarsınız. Ben bir eşcinselim" ifadelerini kullandı. Casillas'ın paylaşımına yorum yapan Barcelona'nın eski kaptanlarından Carles Puyol ise "Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi Iker" diyerek çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Efsane isim Casillas eşcinsel olduğunu açıkladı

Uzun yıllar Real Madrid'in ve Barcelona'nın kaptanlığını yapan Iker Casillas ve Carles Puyol, İspanya Milli Takımı'nda birlikte forma giyiyorlardı. 41 yaşındaki eski kaleci Casillas, 2015'ten 2021'e kadar gazeteci Sara Carbonero ile evliydi. Casillas, Lucas ve Martin adında iki erkek çocuğu babası.

Efsane isim Casillas eşcinsel olduğunu açıkladı - Resim : 2

Efsane isim Casillas eşcinsel olduğunu açıkladı ile ilgili etiketler Real Madrid Barcelona İspanya La Liga casillas Puyol
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.