Efsane futbolcular Gaziantep Cezaevi’nde...

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen "Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor" projesi, Türk futbolunun efsane isimlerini Gaziantep’te hükümlülerle bir araya getirdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen "Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor" projesi kapsamında kente gelen futbolumuzun unutulmaz isimleri Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin, Gaziantep L Tipi Kapalı Cezaevi’nde hükümlülerle buluştu.

Kapalı cezaevinde hükümlülerle bir süre sohbet edip onlara moral veren efsane ayaklar daha cezaevinin sahasında hükümlülerle maç yaptı. Maçın sonucunda kazanan olmadı 4-4 beraber kaldılar.

Projenin asıl amacının, hükümlülerin hükümlülükten sonra sosyal hayata adaptasyonlarının sağlanması olduğunu belirten Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Okur, bu sayede hükümlülerin buradaki durumlarını avantaja çevirmek istediklerini ve hükümlülerin sosyal hayata uyumlarını sağlamak istiyoruz dedi.

FUTBOLCULAR DA MUTLU

Efsane futbolculardan Ali Gültiken de projenin çok değerli olduğunu belirterek, bunun içerisinde yer almaktan mutluluk duyduğunu aktardı.

Hami Mandıralı da iki bakanlığın içerisinde bulunduğu projenin çok yararlı olduğunu ifade ederek, "Proje mükemmel bir şekilde devam ediyor. Genç hükümlülerle bir araya gelmek, yemek yemek daha sonra ise maça çıkmak onlar adına gerçekten çok güzel bir şey dedi.

Efsane futbolcular Gaziantep Cezaevi’nde... ile ilgili etiketler Genç Gaziantep hami mandıralı ali gültiken hükümlüler
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.