Efsane başkan Ali Şen'den olay derbi yorumu!

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, Galatasaray ile hafta sonu oynayacakları derbi hakkında açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Ali Şen, Radyospor’da katıldığı bir programda Fenerbahçe’nin hafta sonu oynayacağı Galatasaray derbisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’nin efsane başkanı Ali Şen, Galatasaray ile aralarındaki puan farkının kapanacağına inandığını söylerken sarı kırmızılıların golcüsü Bafetimbi Gomis hakkında ilginç bir açıklama yaptı.
İşte Şen’in değerlendirmelerinden satır başları;

“O FARK KAPANACAK”

“Aykut Kocaman uzun yıllar futbolcu olarak bu dünyanın içindeydi. Daha sonra teknik direktör… Nereye giderse gitsin. Demek ki farkın suni olduğunu görüyor. Pazar akşamı 5'e inmiş olacak. Öyle anlıyoruz. Bir antrenörün hep hedefi olmalı. Fenerbahçe'nin teknik direktörü yenmeye gideceğiz diyor. Fark var, ama o fark kapanacak. Öne geçeceğiz diyor. Buna inanan bir teknik direktör oyuncularını da inandırır. Sezon başından beri şampiyon olacağız diyor. Anlaşılıyor ki bu dediğini yapacak.”

“DERBİ BERABERE BİTMEZ”

Fenerbahçe’nin hafta sonu oynayacağı Galatasaray derbisine ilişkin açıklama yapan Şen, “Bu derbide beraberlik olabileceğini sanmıyorum. Tudor bir kadro kurdu. Bana başkanken transferleri kim yapıyor diye sorarlardı. Transfer sadece teknik direktöre bırakılabilecek bir şey değildir. Transferi birlikte yaptığında daha iyi bir takım olabilir. Para ile sevgi de aynı anda olmayabilir. Tudor, eski derbi maçtaki antrenörlere benzemiyor. Hücuma yönelik bir oyun oynatıyor. Aykut Kocaman da derbinin heyecanını çok iyi biliyor. Suni fark olduğunu düşünüyor. Bu ne demek? Derbi bittiğinde aradaki fark azalacak demek. Aykut Kocaman'ın tarzını ve söylemlerini beğeniyorum.” dedi.

“GOMIS BAYILIYOR DİYORLAR…”

Galatasaray’ın golcü futbolcusu Gomis hakkında değerlendirmeler yapan Ali Şen, “Bafetimbi Gomis her maçta öne çıkabilir. Futbol Türkiye'de yavaş oynanıyor. Gomis her takıma lazım. Bilinen bir insandı. Kutudan çıkmadı. Türkiye'deki futbolseverler Avrupa'da çok önemli maçları izliyor. O taramayı iyi yapanlar, iyi kadrolar kuruyor. Arada çok fazla fark yok. Arayan, tarayanlar faydalı futbolcuları getirip takıma koyuyorlar. Fenerbahçe'de eski futbolcular var bunu çok iyi yapıyor. Fenerbahçe Gomis'i kaçırmış. Gomis bayılıyor diyorlar, bir bakıyorsun ayılıyor. Sonra taraftarlar onu göklere çıkarıyor.” ifadelerini kullandı.

Efsane başkan Ali Şen'den olay derbi yorumu! ile ilgili etiketler Derbi ali şen yorumu gomis bayılıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.