Efkar Baba Yıldırım mı? Teşkilat Yıldırım Koral kimdir?

Teşkilat dizisinde Efkar Baba Yıldırım mı sorusu izleyenler tarafından sıkça merak edilmektedir. TRT 1 ekranlarının Pazar akşamlarında en çok izlenen dizilerinden olan Teşkilat’ın yeni sezonunda bambaşka bir karaktere hayat veren ünlü oyuncu Gürkan Uygun’un mazisi senaryoda karanlıklarla doludur.

Teşkilat Efkar Baba kimdir sorusu diziyi yakından takip edenlerce sıkça sorgulanmaktadır. Yeni sezona eski isimleri göndererek ve yeni oyuncuları kadrosuna katarak başlayan Teşkilat dizisinde karakterler en çok merak edilenler arasındadır.

Senaryosunda da bazı değişikliklerin yaşandığı Teşkilat dizisinin yeni sezonuna ünlü oyuncu Gürkan Uygun damgasını vurdu. Sıradan bir esnaf karakteriyle yeniden hayranlarının karşısına çıkan Uygun, senaryo gereğince karanlık geçmişiyle yüzleşmeye başlayacaktır.

Teşkilat Efkar Baba Kimdir?

Genç yaşlardan itibaren milliyetçi duygulara bürünen bir adam olan Efkar Baba, Bosna Savaşı patlak verdiği zaman hiçbir düşünceye kapılmadan cephede yer almıştır. Şimdilerde ise Ömer’in yaşamakta olduğu mahallede kendi halinde fırıncılık yapmakta olan ve herkesin sevip saydığı akıl danıştığı bir adam rolündedir.

Efkar Baba Yıldırım mı? Teşkilat Yıldırım Koral kimdir?

İşinde güncünde olan Efkar Baba, kimseye bir zararı olmadan hayatına devam etse de arkasında sakladığı sır dolu bir yaşamı vardır. Asıl adı Yıldırım Koral olan Efkar Baba karakterinin yakın bir zamanda gerçek kimliği ortaya çıkacaktır.

27 Mayıs 1974 tarihinde Kocaeli’nin İzmit ilçesinde dünyaya gelen Gürkan Uygun, Kurtlar Vadisi serisinde 9 yıl boyunca canlandırdığı Memati Baş karakteriyle tanındı.

Efkar Baba Yıldırım mı? Teşkilat Yıldırım Koral kimdir? ile ilgili etiketler Teşkilat Gürkan Uygun
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.