Edirne'yi sağanak vurdu! Yollar kapandı, vatandaşlar mahsur kaldı

Edirne'nin Enez ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle köy yolları ulaşıma kapandı. Vakıf Köy sahilinde mahsur kalan vatandaşlar da ekipler tarafından kurtarıldı.

Sağanak yağış Edirne'nin Enez ilçesinde etkili oldu. Keşan - Enez yolu ulaşıma kapatıldı. Şiddetli akıntı sebebiyle Keşan-Enez karayolu üzerinde yer alan Şabanmera kavşağından itibaren yol trafiğe kapatıldı. Vakıf Köy sahilinde de mahsur kalan 5 vatandaş AFAD, itfaiye ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Edirne'yi sağanak vurdu! Yollar kapandı, vatandaşlar mahsur kaldı

Taşan yağmur suları nedeniyle bazı otomobillerin üzeri suyla kaplanırken, yolda araçlarında mahsur kalan sürücüler de itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Diğer yandan yağışlar İpsala’nın Kocahıdır Köyü’nde de etkili oldu. Hamzadere Barajı’nın taşmasına sebep olan yağışların ardından bölgede olumsuzluklar yaşandı.

İHA

Edirne'yi sağanak vurdu! Yollar kapandı, vatandaşlar mahsur kaldı ile ilgili etiketler Edirne Sağanak Yağış mahsur kaldılar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.