Edirne'de kar yağışı başladı

Cuma günü havanın soğuması ile birlikte İstanbul dahil Trakya bölgesinde yağan kar verdiği aranın ardından yeniden Edirne üzerinden Marmara Bölgesi'ne giriş yaptı. Edirne'de hava sıcaklığının 15 derece birden düşmesinin ardından başlayan karın pazar sabahı İstanbul'a ulaşması bekleniyor...

Balkanlar'dan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine giren Edirne'de kar hafif şekilde etkili olmaya başladı.

Dünden itibaren hava sıcaklığının 15 derece birden düşmesiyle sıcaklıkların sıfırın altına indiği sınır kentinde kar yağışının ilerleyen saatlerde etkisini artıracahı tahmin ediliyor.

Edirne'de kar yağışı başladı

Bölgede kar yağışının hafta başına kadar etkili olması bekleniyor.

İl Özel İdare ve belediye ekipleri, bazı bölgelerde tedbir amaçlı tuzlama çalışmalarını başladı. Ekipler gece boyunca çalışmalarına devam edecek. 

Edirne'de kar yağışı başladı - Resim : 2

Kar pazar sabahı İstanbul'da olacak

Bu arada Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın pazar sabahı erken saatlerde İstanbul'a ulaşması bekleniyor. 

Meteoroloji'den hafta boyunca yapılan uyarılarda kar yağışının hem İstanbul'da hem de Marmara Bölgesi genelinde 5 gün devam etmesinin beklendiği bildirilmişti. 

 

Edirne'de kar yağışı başladı ile ilgili etiketler Edirne İstanbul kar yağışı balkanlar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.