Edirne'de çifte cinayet! Önce lokanta sonra kahvehane...

Edirne'nin Enez ilçesinde, Ahmet Y., önce lokantada birlikte yemek yediği Ergün Balcı'yı, daha sonra ise kahvede oturan Sebahattin Işık'ı tabancayla vurarak öldürdü. Jandarma, çifte cinayetin ardından kaçan zanlıyı arıyor.

Olay, ilçeye bağlı Sultaniçe köyünde meydana geldi. Ahmet Y., köydeki bir lokantada birlikte yemek yedikleri Ergün Balcı'yla henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Ahmet Y., belinden çıkardığı tabancayla Balcı'yı vurdu. Ergün Balcı ağır yaralanırken, Ahmet Y., olay yerinden ayrıldı.

KAHVEHANEYE GELDİ

Ahmet Y., bu sırada köydeki kahvehanenin önünde oturan Sebahattin Işık'ı da vurdu. Işık, olay yerinde, Balcı'da kaldırıldığı Enez Devlet Hastanesi'nde hayatlarını kaybetti. Ergün Balcı ve Sebahattin Işık'ın cenazeleri, otopsi için hastane morguna konuldu.

Jandarma, olayın ardından kaçan Ahmet Y.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

DHA

Edirne'de çifte cinayet! Önce lokanta sonra kahvehane... ile ilgili etiketler Edirne Enez çifte cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.