Edin Visca'dan 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasına bağış!

Trabzonspor'da Edin Visca, Türkiye Tek Yürek kampanyasına katılarak depremzedeler için 100 bin Euro bağışladığını açıkladı.

Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan deprem felaketinin ardından tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Türkiye Tek Yürek adlı ortak yayında depremin yaralarını sarmak için yardım kampanyası düzenlendi.

4 büyük kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi, Ali Koç, Dursun Özbek ve Ahmet Ağaoğlu Türkiye’nin tek yürek olduğu canlı yayına stüdyodan katıldı.

Beşiktaş'tan Cenk Tosun, Fenerbahçe'den Altay Bayındır ve Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu da kampanyada görev aldı.

''BOSNA HERSEK'TE HERKES YARDIM TOPLUYOR''

Trabzonspor'un tecrübeli oyuncusu Edin Visca'da telefonla katılarak bağış yaptı.

Yardım kampanyasına 100 bin Euro bağışladığını belirten Visca, "Herkese iyi akşamlar diliyorum. Türkiye'nin başı sağolsun. Geçmişte kendi ülkemde de benzer sorunlar yaşadık. Türkiye o dönemde bizi yalnız bırakmadı. Hiçbir zaman unutmayacağız. Bosna Hersek'te herkes yardım topluyor. Ben de 100 bin Euro bağışlamak istiyorum." dedi.

Edin Visca'dan 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasına bağış! ile ilgili etiketler Türkiye Tek Yürek Trabzonspor Edin Visca deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.