Edin Visca galibiyetin sırrını açıkladı: Her şeyi doğru yaptık...

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor, Beşiktaş'ı evinde 3-0 mağlup etti. Maç sonunda Edin Visca açıklamalarda bulundu.

 Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında evinde konuk ettiği Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etti. Bordo-Mavililerin 2. golünü kaydeden Edin Visca, performansıyla alkış aldı. Boşnak futbolcu karşılaşmanın ardından derbi galibiyetini değerlendirdi.

''HER ŞEYİ DOĞRU YAPTIK''

"Beşiktaş derbisinde harika bir galibiyet aldık. Her şeyi doğru yaptık. Beşiktaş'a karşı net bir galibiyet. Böyle devam etmek istiyoruz. Her türlü gol buluruz. Defansif olarak hep birlikte güçlü durmalıyız. Sonrasında bu sene yine güzel bir hikaye yazabiliriz."

 

 

Edin Visca galibiyetin sırrını açıkladı: Her şeyi doğru yaptık... ile ilgili etiketler Trabzonspor Beşiktaş Süper Lig Trendyol Süper Lig Edin Visca
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.