EDHO'nun Meryem'i Deniz Çakır Müşkülpesent'te eğlendi!

Deniz Çakır ve Derya Alabora birlikte oynadıkları 'Beyaz' oyununun prömiyerinin ardından soluğu İzzet Çapa'nın Nişantaşı'ndaki yeni mekanı Müşkülpesent'te aldı!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Meryem'i Deniz Çakır ile rol arkadaşı Derya Alabora 'Beyaz'daki başarılarını kutlamaya prömiyerin ardından gittikleri Nişantaşı Müşkülpesent adlı mekanda devam ettiler.

deniz_cIakAr4

İzzet Çapa'nın yeni açılan ancak kısa sürede iş, sanat ve spor dünyası ile sosyetenin uğrak yeri haline gelen Müşkülpesent'te gece geç saatlere kadar eğlenen Deniz Çakır, çıkıştı görüntülenmemek için arka kapıyı tercih etti.

deniz_cIakAr3

Deniz Çakır, şoförünün kullandığı araçla evine gitti.

deniz_cIakAr2

ÇAKIR VE ALABORA'DAN BEYAZ

Ünlü oyuncular Deniz Çakır ve Derya Alabora, yeni oyunları Beyaz ile ilk kez seyirciyle buluştu. Artı Sahne Mecidiyeköy’de ilk gösterimi yapılan oyunun prömiyerine birçok ünlü isim katıldı. Özen Yula’nın yönettiği Beyaz, iki kız kardeşin geçmişleriyle ve kendileriyle yüzleşmelerini anlatıyor...

beyaz

EDHO'nun Meryem'i Deniz Çakır Müşkülpesent'te eğlendi! ile ilgili etiketler Deniz Çakır İzzet Çapa EDHO derya alabora müşkülpesent
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.