EDHO'nun İlyas'ı Ozan Akbaba ile yapımcı sevgilisi evliliğe ilk adımı attı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin İlyas’ı Ozan Akbaba, yapımcı sevgilisi Buket Arıkan’la evlenmeye hazırlanıyor. Ozan Akbaba ile sevgilisi Buket Arıkan'ın uzun süredir birlikte olduğu biliniyor...

Uzun zamandır birlikte olan Ozan Akbaba ve Buket Arıkan evliliğe ilk adımı attı. Nikah tarihlerini de alan çift, 1 Temmuz'da dünya evine girecek.

rturty

OZAN AKBABA KİMDİR?

9 Haziran 1982 Kars doğumludur. 33 yaşında olan oyuncu ikizler burcudur. Ozan Akbaba Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi iç mimari ve çevre tasarımı bölümünden mezun olmuştur.

Birçok film ve dizi projesinde yer olan ünlü oyuncu 2015 yılından bu yana çok sevilen bir televizyon dizisinde İlyas karakterini canlandırmaktadır.

eryrtre

ELİF BUKET ARIKAN KİMDİR?

27 yaşında olan ve yapımcı olduğu bilinen güzelin hayatı hakkında detaylı bilgi bulunmuyor.

EDHO'nun İlyas'ı Ozan Akbaba ile yapımcı sevgilisi evliliğe ilk adımı attı! ile ilgili etiketler nikah ozan akbaba buket arıkan evliliğe ilk adım denya evi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.