EDHO'nun Hızır Reis'i Oktay Kaynarca'nın acı kaybı! Aldığı haberle kahroldu

atv'de ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Hızır Reis karakteriyle büyük bir beğeni toplayan Oktay Kaynarca aldığı acı haberle yıkıldı. 56 yaşındaki ünlü oyuncunun amcası Murat Yılmaz, çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Son olarak 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi ile ekranlarda yer alan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın amcası Murat Yılmaz organ yetmezliği sebebiyle vefat etti.

EDHO'nun Hızır Reis'i Oktay Kaynarca'nın acı kaybı! Aldığı haberle kahroldu


Ünlü oyuncu 60 yaşındaki amcası Murat Yılmaz'ın ölüm haberi ile adeta yıkıldı. Amcasını son yolculuğuna uğurlayan Kaynarca'yı zor gününde sanat camiasından dostları yalnız bırakmadı.

EDHO'nun Hızır Reis'i Oktay Kaynarca'nın acı kaybı! Aldığı haberle kahroldu - Resim : 2

Sosyal medya hesabından da amcasıyla birlikte olan fotoğraflarını paylaşan Kaynarca altına "Uğurlar olsun amcam abim, beraber büyüdüğüm, çocukluğumuzu saklayan koruyan gözeten, yolculuğumun omuzdaşı, son büyüğüm Allah mekanını cennet etsin" notunu düştü.

 

EDHO'nun Hızır Reis'i Oktay Kaynarca'nın acı kaybı! Aldığı haberle kahroldu ile ilgili etiketler Oktay Kaynarca murat yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.