EDHO'nun Alparslan'ı Yunus Emre Yıldırımer'in yeni projesi belli oldu

Koliba Film tarafından atv için hazırlanan Okul Yolunda dizisinin kadrosu netleşmeye başladı. İlk bölümü Ocak ayının son haftasında yayınlanması planlanan dizinin kadrosuna son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Alparslan'ı Yunus Emre Yıldırımer ve en son Benim Adım Melek isimli TRT1 dizisinde Kadriye Karadağ karakterini canlandıran Hande Kaptan dahil oldu.

Koliba Film’in atv için hazırladığı ve Ocak ayı sonunda izleyiciyle buluşması planlanan 'Okul Yolunda' dizisinin hazırlıklarına tam gaz devam edilirken dizinin oyuncu kadrosu da netlik kazanmaya başladı. Dizinin kadrosuna son olarak, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yıldızı Yunus Emre Yıldırımer (39) ile Benim Adım Melek dizisinin oyuncusu Hande Kaptan (35) katıldı.


OKUL YOLUNDA DİZİSİNİN KADROSU NETLİK KAZANMAYA BAŞLADI

Atv'nin Koliba Film imzalı dizisinin kadrosu merak konusuydu. Ocak sonunda sete çıkması planlanan dizinin kadrosuna Fatih Al ve Nihal Büyükağaç’ın katıldığı ortaya çıkmıştı. Dizinin kadrosuna Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yıldızı Yunus Emre Yıldırımer ile Hande Kaptan katıldı.

 EDHO'nun Alparslan'ı Yunus Emre Yıldırımer'in yeni projesi belli oldu

Yönetmen koltuğunda Sadullah Celen’in oturacağı diziyi Filiz Alpgezmen kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda Sadullah Celen'in oturacağı dizinin çekimlerinin ise İstanbul ve çevre illeri Kocaeli - Bursa'da gerçekleşeceği öğrenildi.

 

 

 

 

EDHO'nun Alparslan'ı Yunus Emre Yıldırımer'in yeni projesi belli oldu ile ilgili etiketler ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Handa Kaptan yunus emre yıldırımer Okul yolunda EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.