Eda Taşpınar'dan cami içinde skandal pozlar

Tasarımcı Eda Taşpınar’ın bir otelin içerisinde bulunan Sultanahmet Cezaevi Camii/Hayyatin-i Hassa Camii'nde verdiği pozlar sosyal medyada büyük tepki topladı. Gelen eleşiriler sonrası fotoğrafları kaldıran Taşpınar'a sosyal medyada 'özür dile' çağrısı yapıldı. Kimse Eda Taşpınar'ın neden böyle bir şey yaptığına ise anlam veremedi.

Sosyetik tasarımcı Eda Taşpınar'ın Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar tepkiyle karşılandı. Taşpınar'ın bir otelin içerisinde bulunan Sultanahmet Cezaevi Camii/Hayyatin-i Hassa Camii'nde verdiği pozlar sosyal medyada da gündem oldu.

Eda Taşpınar'dan cami içinde skandal pozlar


Taşpınar'ın camide çektiği skandal fotoğrafların görüntüleri ise sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve tepkilerinde ardı arkası kesilmedi.

FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Dini değerleri hiçe sayan Eda Taşpınar, gelen tepkiler üzerine Instagram hesabından fotoğrafları sildi ama herhangi özür dilemedi. Taşpınar'a sosyal medyada tepki yağdı. Taşpınar, dini değerlerle alay etmekle eleştirilen tasarımcıya ceza verilmesi çağrısı yapıldı.

 

Eda Taşpınar'dan cami içinde skandal pozlar ile ilgili etiketler Eda Taşpınar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.