Eda Taşpınar öyle bir vaziyette yakalandı ki!

Sosyetik moda ikonu Eda Taşpınar, Cadılar Bayramı partisinde balkonda öpüşürken yakalandığı siyahi gençle sadece arkadaş olduğunu iddia ederek gündeme oturdu. Bugünse sosyal medya hesabından son olarak paylaştığı fotoğraf kafaları karıştırdı. Taşpınar, "Beni taşıyacak erkek arıyorum diyenlere" notuyla şaşırttı.

Eda Taşpınar, geçtiğimiz gece katıldığı partide siyahi gençle yan yana görüntülenince “Arkadaşım” dedi, daha sonrada aynı gençle balkonda öpüşürken yakalandı.

0x0-eda-taspinar-once-arkadasim-dedi-sonra-balkonda-yakalandi-1509282213487

EDA TAŞPINAR YAKAYI ELE VERDİ

Soho House önceki akşam Cadılar Bayramı partisine ev sahipliği yaptı. Geceye ilginç kostümlerle katılan ünlüler arasında Taşpınar da vardı. Yanındaki siyahi genç için “arkadaşım” dese de balkonda öpüşürken görüntülendi.

0x0-eda-taspinar-once-arkadasim-dedi-sonra-balkonda-yakalandi-1509282212057

PARTİDEN EL ELE AYRILDILAR

Davete, siyahi bir arkadaşıyla katılan medyatik güzel, muhabirleri “Yanlış bir şey yazmayın, arkadaşım olur” diye uyardı.Taşpınar, yarım saat sonra balkonda aynı kişiyle öpüşürken görüntülendi. Partiden el ele ayrılan ikiliden Taşpınar bu kez, yanındaki kişinin İngiliz tasarımcı Roy Luwolt olduğunu söyleyip “Roy erkek arkadaşım” açıklaması yaptı.

eda_tasIpAnar-1-696x713_1

Geçtiğimiz yaz ayında Mikanos plajlarında tatili gerçekleştiren Eda Taşpınar seksi vücuduyla çok konuşulmuştu. Sık sık takipçileriyle Instagram hesabından fotoğraf paylaşan Taşpınar, son paylaştığı fotoğrafın altına ‘Beni taşıyabilecek erkek arıyorum diyenlere…’ notunu düştü. Eda Taşpınar’ın yaptığı bu yorum kafalarda soru işaretine neden oldu. Taşpınar, fotoğrafta insan şeklinde tasarlanan sıradışı bir koltukta otururken görülüyor.

edataspinar_1

Eda Taşpınar öyle bir vaziyette yakalandı ki! ile ilgili etiketler Eda Taşpınar Instagram balkonda öpüşürken yakalandı koltuk cadılar bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.