Eda Nur Kaplan'a tecavüz eden Yusuf G.'nin attığı mesajlar dehşete düşürdü: Pişirerek mi yoksa çiğ mi yiyeyim!

Ankara'da tecavüze uğradığını iddia ederek intihar eden Eda Nur Kaplan dosyasında önemli gelişmeler yaşandı. Kaplan'ın ölümünden bir hafta önce bir eğlence mekanında ablası ile birlikte olduğu görüntüler ile tecavüz eden Yusuf G. ile WhatsApp mesajları dava dosyasında yer aldı. Mesajlarda Yusuf G.'nin "Pişirerek mi yoksa çiğ mi yiyeyim Eda. Izgara fırında senin halin güzel olur'' dediği görülüyor.

Türkiye'nin konuştuğu Eda Nur Kaplan cinayetiyle iglili yeni bilgiler ortaya çıktı.

18 YIL HAPİS CEZASI İSTENMİŞTİ

Ankara'da bir binanın 15. katından atlayarak hayatını kaybeden Eda Nur Kaplan'ın ölümünden sonra hazırlanan iddianamede, ölümünden bir hafta önce cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle Yusuf G. ve Mehmet A. hakkında nitelikli cinsel saldırı suçlarından en az 18 yıl hapis cezası istenmişti.

 

EĞLENCE MEKANINDAKİ GÖRÜNTÜLER VE WHATSAPP MESAJLARI DOSYADA

Olayın ardından yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan dava dosyasına Kaplan'ın ablasıyla tartışması, eğlence mekanındaki görüntüleri ve Yusuf G. ile mesajlaşmaları da eklendi.

 

OTELDE CİNSEL SALDIRIDA BULUNDUĞU İDDİA EDİLDİ

İddianamede Kaplan'ın, 31 Temmuz'da ablası, Yusuf G. ve Mehmet A.'nın bulunduğu eğlence mekanına gittiği ve alkol aldıktan sonra başka mekana giderek alkol almaya devam ettikleri öğrenildi. Sonrasında Kaplan ile Yusuf G.'nin eğlence mekanından ayrılarak, Mehmet A.'nın sahibi olduğu otele gittikleri ifade edildi. Burada Yusuf G.'nin ve Mehmet A.'nın, alkolün etkisiyle kendisinde olmayan Kaplan'a cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi.

 

KAMERA GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Mekanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Eda Nur Kaplan ve Ablası Güler Kaplan arasındaki tartışma yer alırken, Eda Nur'un ablasının elinden kurtulmak istemesi de dikkat çekti.

''PİŞİREREK Mİ YİYEYİM ÇİĞ Mİ? IZGARA FIRINDA SENİN HALİN GÜZEL OLUR''

31 Temmuz tarihindeki görüntülerin ardından olaydan 4 gün sonra Yusuf G.'nin ve Kaplan'ın mesajlaşmaları da dava dosyasına eklendi. Aralarındaki yazışmada Yusuf G., kendisinin iş adamı olduğunu ve kendisine oyun oynandığını iddia etti. Öte yandan mesajlarda Eda Nur'un kalabalık bir yerde buluşmak istediği, Yusuf G.'nin ise yanıt olarak ''Ha yani insan yiyorum ben normalde Eda. Pişirerek mi yoksa çiğ mi yiyeyim Eda. Izgara fırında senin halin güzel olur'' dediği görülüyor.

İşte Eda Nur Kaplan ile Yusuf G.'nin WhatsApp mesajları...

Eda Nur Kaplan'a tecavüz eden Yusuf G.'nin attığı mesajlar dehşete düşürdü: Pişirerek mi yoksa çiğ mi yiyeyim!

Eda Nur Kaplan'a tecavüz eden Yusuf G.'nin attığı mesajlar dehşete düşürdü: Pişirerek mi yoksa çiğ mi yiyeyim! - Resim : 2

 

Eda Nur Kaplan'a tecavüz eden Yusuf G.'nin attığı mesajlar dehşete düşürdü: Pişirerek mi yoksa çiğ mi yiyeyim! - Resim : 3

 

Eda Nur Kaplan'a tecavüz eden Yusuf G.'nin attığı mesajlar dehşete düşürdü: Pişirerek mi yoksa çiğ mi yiyeyim! ile ilgili etiketler Tecavüz mesaj WhatsApp eda nur kaplan konuşma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.