Eda Gürkaynak ve Birkan Sokullu, New York'ta ev arıyor

Önümüzdeki sene nikah masasına oturmayı planlayan iş insanı Kemal Gürkaynak’ın kızı Eda Gürkaynak ile yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu, New York’ta ev almaya karar verdi. 3 milyon dolara bir daire beğenen yakışıklı Birkan Sokullu, fiyatı fazla bulunca 1 milyon 250 bin dolarlık bir evde karar kıldı.

‘Masumlar Apartmanı’nın ‘Han’ı Birkan Sokullu ile 2019 yılından beri birlikte olduğu Eda Gürkaynak geçtiğimiz gün New York'a gitti. Sosyetik güzelin üniversite okuyup bir süre de yaşadığı ABD'de keyifli günler geçiren ikili, bir yandan da ev satın almak için arayışa geçti.

20 MİLYON TL'LİK EV BEĞENDİ

Dedikodulara göre yakışıklı oyuncu, New York'ta 3 milyon dolarlık bir daireyi çok beğendi. Ancak dairenin 52 milyon TL olan fiyatını çok pahalı buldu. Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Bunun üzerine Birkan Sokullu, bu kez fiyatı 1 milyon 250 bin dolar yani yaklaşık 20 miyon TL'lik daireye gözünü dikti.

Ünlü çiftin; gelecek yıl New York'ta evlenip kutlamayı da İstanbul'da yapmayı düşündüğü dedikodular arasında

 

Eda Gürkaynak ve Birkan Sokullu, New York'ta ev arıyor ile ilgili etiketler Birkan Sokullu New York eda gürkaynak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.