Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'den ''Aşkın Olayım'' performansı! Icardi'nin hareketi damga vurdu

Yasak Elma dizisinin Yıldız'ı Eda Ece ve Buğrahan Tuncer, 4 yıllık ilişkilerini görkemli bir düğünle taçlandırdı. Çiçeği burnunda çift, düğünde Mauro Icardi'nin gol sevincinde yaptığı gibi ellerine kulaklarına götürerek Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' şarkısını söyledi.

Eda Ece, Anadolu Efes'te forma giyen Buğrahan Tuncer ile dün 7 yıldızlı bir otelde evlendi. Ünlülerin akın ettiği düğünde şıklık yarışı yaşandı. Eda Ece'nin yakın arkadaşı Şevval Sam, şarkılarıyla geceye renk kattı. 

Buğrahan Tuncer ve Eda Ece, düğünde Simge Sağın'ın seslendirdiği ve Mauro Icardi ile özdeşleşen ''Aşkın Olayım'' şarkısını söyledi. İkili şarkıyı söylerken tıpkı Icardi'nin gol sevincinde olduğu gibi ellerine kulaklarına götürdü. O anlar özellikle Galatasaray taraftarından büyük beğeni aldı.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'den ''Aşkın Olayım'' performansı! Icardi'nin hareketi damga vurdu ile ilgili etiketler Eda Ece Mauro Icardi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.