Eczacıbaşı VitrA yarı finali garantiledi!

2018 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası B Grubu’nun ikinci maçında, Tayland ekibi Supreme Chonburi’yi 3-0 mağlup eden Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı, gruptaki son maçına çıkmadan yarı finale yükselmeyi garantiledi.

Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı, 2018 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası B Grubu’nun ikinci maçında Tayland ekibi Supreme Chonburi’yi 25-15, 25-11 ve 25-17'lik skorla 3-0 mağlup etti. Karşılıklı sayılarla başlayan birinci sette Eczacıbaşı VitrA, Tijana Boskovic ve Yeon Koung Kim’in ataklarıyla oyunu açarak seti 25-15 kazandı. İkinci sette, Büşra Kılıçlı ve Lauren Gibbemeyer’in etkisiyle de rahat bir oyun sergileyen turuncu-beyazlılar seti 25-11 önde bitirdi. Son sette de rakibine şans tanımayan Eczacıbaşı maçı 3-0 sonlandırdı. Maçın en skorer ismi 15 sayıyla Tijana Boskovic olurken, karşılaşmanın 'En Değerli Oyuncusu' ödülü ise Yeon Koung Kim’in oldu.

Eczacıbaşı VitrA gruptaki son maçını 7 Aralık Cuma günü, saat 09.00’da (TSİ) Brezilya ekibi Praia Clube ile oynayacak.

Salon: Shaoxing Olympic Sports Center
Hakemler: Shin Muranaka, Patricia Rolf
Supreme Chonburi: Srithong, Apinyapong, Thinkaow, Nuanjam, Poomjaroen, Sang-Ob, Pairoj (L), Sittisad, Pannoy, Sangpan
Eczacıbaşı VitrA: Larson, Gibbemeyer, Gamze, Büşra, Boskovic, Kim, Simge (L), Gözde, Ezgi, Beyza, Meliha, Güldeniz
Setler: 0-3 (15-25, 11-25, 17-25)
Süre: 64 dakika (22,19,23)

Eczacıbaşı VitrA yarı finali garantiledi! ile ilgili etiketler voleybol eczacıbaşı vitra
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.