Ecem Karaağaç kimdir? Kaç yaşında?

Ecem Karaağaç kimdir? Survivor'da yarışan isimlerden olan Ecem Karaağaç’ı istismar eden dolandırıcıyla ilgili soruşturma tamamlandı. Yeni gelişme sonrasında Karaağaç'ın yaşamı merak edilen konular arasına girdi. Peki Ecem Karaağaç kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Ecem Karaağaç kimdir? Ekranların fenomen yarışması Survivor'ın eski yarışmacılarından Ecem Karağaç'ı istismar eden dolandırıcı ile ilgili yeni bir gelişme oldu. Ecem Karağaç'ı istismar eden dolandırıcı ile ilgili yeni bir gelişme tamamlandı ve İbrahim Halil G. adlı kişinin 31 yıl hapsi istendi.Peki Ecem Karaağaç kimdir?

ECEM KARAAĞAÇ KİMDİR?

Futbol oynuyor, fitness ile uğraşıyor, boks yapıyor. 6 yaşından beri spor yapıyor. 7 yıl profosyonel olarak basketbol oynamış. Öncesinde 3 yıl profesyonel yüzücüymüş. Okçuluk ve binicilik yapıyor. Bunları da hobi olarak değil ileri düzeyde yapıyor. Futbol oynamayı da seviyor.

2018 yılında Survivor'da yarıştı. 2017 yılında da Göz6'da yarışmıştı.

İSTİSMAR OLAYINDA YENİ GELİŞME!

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre; Karaağaç’ın savcılığa başvurmasının ardından, İbrahim Halil G. hakkında soruşturma açıldı. Bilirkişi raporunda; ikilinin arasında geçen konuşmalarda, sözde hocanın Karaağaç'ı iş, oyunculuk, aşk ve maddi konularda umut verip oyaladığı belirlendi. Raporda; İbrahim Halil G.'nin, genç kadının isteğiyle evine geldiği ve cinsel ilişkiye girerek onu hastalık ve belalardan korumayı vadettiği de belirtildi. Hakkında dolandırıcılık, şantaj ve cinsel saldırı suçlarından dava açılan kişinin 31 yıla kadar hapsi istendi.

Ecem Karaağaç kimdir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Survivor Ecem Karaağaç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.