Ece Üner'den tatile çıkan CHP'li Mahmut Tanal'a tepki: Adam 'Çalışın, çalışın, daha çok çalışın' diyor, muhalefet soluğu tatilde alıyor!

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal seçim yenilgisinin etkileri sürerken kendisini tatile attı. Tv100 sunucusu Ece Üner, "Adam kazandığının ertesi günü "çalışın, çalışın, daha çok çalışın" diyor. Muhalefettekiler soluğu tatilde alıyor" diyerek tepki gösterdi.

CHP'nin yaşadığı seçim hezimetine tepkiler sürerken Kemal Kılıçdaroğlu "Mücadeleye devam edeceğiz. Buradayız" mesajıyla koltuktan kalkmayacağının sinyalini verdi. Kılıçdaroğlu'nun vurdumduymaz tavrını Cumhuriyet Halk Partili isimler de benimsedi.

MAHMUT TANAL DENİZ KENARINDAN POZ VERDİ

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal seçim yenilgisinin etkileri sürerken kendisini tatile attı.

Mahmut Tanal, "Günaydınlar. Sağlıklı ,huzurlu ve esenlikler dolu bir hafta diliyorum." ifadelerine yer vererek deniz kenarından bir fotoğraf paylaştı.

Ece Üner'den tatile çıkan CHP'li Mahmut Tanal'a tepki: Adam 'Çalışın, çalışın, daha çok çalışın' diyor, muhalefet soluğu tatilde alıyor!

ECE ÜNER TEPKİ GÖSTERDİ

Paylaşım CHP yandaşlarını bile adeta çıldırttı. Sosyal medyada tepki üstüne tepki yağdı.

Sunucu Ece Üner de duruma tepki gösterenler arasındaydı. Üner, "Adam kazandığının ertesi günü "çalışın, çalışın, daha çok çalışın" diyor. Muhalefettekiler soluğu tatilde alıyor. Böyle muhalefet doğru değil hatta yanlış bile değil…" ifadelerini kullandı.

 

Ece Üner'den tatile çıkan CHP'li Mahmut Tanal'a tepki: Adam 'Çalışın, çalışın, daha çok çalışın' diyor, muhalefet soluğu tatilde alıyor! ile ilgili etiketler Ece Üner
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.