Ece Üner skandalı böyle savundu! Yeni programının tanıtımına tepki yağmıştı!

Kanal D'y transfer olan ünlü sunucu Ece Üner, programın tanıtımı ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Tanıtımda kullandığı çığlık sesinin Emine Bulut'un kızına ait olduğu iddiası ile tepkileri üzerine çeken sunucu konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Show Ana Haber spikerliğini bırakarak Kanal D'ye transfer olan ve Ece Üner ile Susma adlı program ile ekranlara gelmeye hazırlanan ünlü sunucu Ece Üner programın tanıtımı ile daha şimdiden gündem oldu. Tanıtımında kullandığı çığlık seslerinin, eşi tarafından vahşice katledilen Emine Bulut'un kızına ait olduğu iddiası, büyük eleştirilere neden oldu. Önceki gün sosyal medyada konuyla ilgili ağır eleştiriler alan Üner, sessizliğini bugün programında bozdu.

"SES, EMİNE BULUT'UN KIZINA AİT DEĞİL"

Tanıtımdaki seslerin, Emine Bulut'un değil 25 Haziran'da kocası tarafından katledilen Yemen Akoda'nın 25 yaşındaki kızına ait olduğunu belirten Üner, şunları söyledi:

Kanal D Ece Üner ile Susma fragmanında çığlık için sosyal medyada 'reklam'  tepkisi - Internet Haber

"Ben size hep gerçeği söyleyeceğim dedim. Tanıtımın başındaki çığlıkla ilgili yanlışlar var. O küçük bir kızın çığlığı değil. Bir çocuk istismarı yoktu orada. Öncelikle şunu belirteyim, Emine Bulut'un kızını ben de takipteyim. Olayın başından beri takipteyim. Asla böyle bir şeye izin vermem. O çığlık benim için milattı.

Ece Üner: Bana ses verin, susmayın! - Haberler Magazin

"HABER SPİKERLİĞİNİ BIRAKMAMIN SEBEBİ"

O, benim haber spikerliği ceketimi çıkarmama neden olan çığlık. O çığlık, 25 Haziran'da annesini kaybeden bir kızın çığlığıydı evet, genç bir kızın, reşit bir kızın çığlıydı. O kız da isyan ediyordu. Defalarca şikayet etmişlerdi. Ben o gün, haber spikerliğini bırakıp, kariyerimi değiştirdim."

Ece Üner skandalı böyle savundu! Yeni programının tanıtımına tepki yağmıştı! ile ilgili etiketler Ece Üner
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.