Ece Sükan tanınmaz halde! Gören bir daha dönüp baktı

"Türk sokak stili yıldızı" olarak bilinen 44 yaşındaki oyuncu ve modacı Ece Sükan, 2007 yılında 'En İyi Moda Fotoğrafçısı' kategorisinde Kristal Elma kazanan Cüneyt Akeroğlu'nun objektifine poz verdi. Fotoğraf karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Sükan, dünyaca ünlü Filistin asıllı Amerikan model Bella Hadid'e olan benzerliğiyle görenleri şaşkına çevirdi.

Ece Sükan, yine olay yarattı. Tarzıyla Türkiye'nin en şık kadınlarından biri olan 44 yaşındaki Ece Sükan, objektif karşısına geçti. Ünlü stil danışmanının Bella Hadid’in ikizi gibi görünmesi şaşkına çevirdi.


Bir dergi çekimi için objektif karşısına geçen 44 yaşındaki Sükan'ın pozları büyük ses getirdi. Her zaman farkını konuşturan ünlü stil danışmanını görenler tanımakta zorlandı.


YORUM YAĞDI

Sükan, sosyal medyadan paylaştığı pozlarıyla dünyaca ünlü model Bella Hadid'e benzetildi. Fiziğiyle genç kızlara taş çıkartan Sükan'a "Türkiye'nin Bella'sı", "Bella Hadid, fotoğrafları görse bu ben miyim diye şaşırır" yorumları geldi.

İşte Ece Sükan'ın çok konuşulan o kareleri...


Ece Sükan tanınmaz halde! Gören bir daha dönüp baktı
Ece Sükan tanınmaz halde! Gören bir daha dönüp baktı - Resim : 2

Ece Sükan tanınmaz halde! Gören bir daha dönüp baktı - Resim : 3

Ece Sükan tanınmaz halde! Gören bir daha dönüp baktı - Resim : 4

Ece Sükan tanınmaz halde! Gören bir daha dönüp baktı - Resim : 5

 

 

Ece Sükan tanınmaz halde! Gören bir daha dönüp baktı ile ilgili etiketler Bella Hadid ece sükan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.