Ece Sükan boşandı, keyfi yerine geldi!

2014 yılında evlendiği tasarımcı Ümit Benan’dan geçtiğimiz gün sessizce boşanan eski manken Ece Sükan, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

Sözcü Gazetesi yazarı Mustafa Kızgınyürek'in haberine göre,

3 yıllık evliliklerinde 3-5 defa ayrılıp barışarak kriz atlatan Ece Sükan, eşi Ümit Benan'ın İtalya'da bir sevgilisi olduğunu ve ihanete uğradığını öğrenince soluğu mahkemede alarak boşanma davası açmıştı. Geçtiğimiz gün ilk celsede boşanan Ece Sükan, boşandıktan sonra ilk kez görüntülendi.

ece-sukan-ic-2

Son derece mutlu olduğu görünen Ece Sükan, kendisini görüntüleyen gazetecileri farkedince hızlı adımlarla özel aracına doğru yürüdü. Boşanmayla ilgili kendisine yöneltilen soruları duymazlıktan gelen Sükan, gazetecilerin; ‘Boşanma nedeniniz ihanet mi yoksa geçimsizlik miydi?’ sorusuna “Şimdi konuşmayacağım, gerekli açıklamayı daha sonra yapacağım. Ne olur zorlamayın, konuşmayacağım” diyerek uzaklaştı.

Ece Sükan boşandı, keyfi yerine geldi! ile ilgili etiketler ece sükan ümit benan boşandı tek celse
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.