Ece Seçkin'den konserine gelen hayranlarına büyük saygısızlık!

Karabük konserine 2,5 saat geç başlayan popçu Ece Seçkin, hayranlarının ıslıklı protestosu ile karşılaşınca neye uğradığını şaşırdı. Genç şarkıcı, hayranlarından özür diledi.

Yaza damgasını vuran 'Adeyyo' şarkısıyla tanınan ünlü popçu Ece Seçkin'i dinlemek isteyen yaklaşık 2 bin kişi, geçtiğimiz akşam Karabük Merkez Spor Salonu'nu doldurdu. Konser, başlaması gereken saatte başlamayınca duruma tepki gösteren bazı müzikseverler salondan ayrıldı.

ISLIKLI PROTESTO!

Ece Seçkin, yaklaşık 2,5 saat sonra hayranlarının karşısına çıkarak, 'Adeyyo' şarkısıyla konserine başladı. Şarkının sonunda kalabalık arasındaki bazı kişiler, konserin geç başlamasına ıslıklarla tepki gösterdi.

"BUNU YAPMAYI HİÇ İSTEMEZDİM"

Protestonun haklı olduğunu belirten Seçkin, ''Bunu yapmayı hiç istemezdim. Çok üzgünüm. Konsere geç başlamamın benimle alakası olmayabilir; ama telafi edeceğim. Ne olduysa oldu, ne yaşandıysa yaşandı. Benim için önemli olan, bir an önce sizlere kavuşmaktı. Bu hedefle giydiğim kıyafetim, hevesle yaptığım saçım sizin içindi. Sizleri beklettiğim için çok özür diliyorum. İnşallah, sizlerin sevgisine layık olabiliyorumdur. Gerçekten çok sulu gözlü ve hassas bir insanım.'' açıklamasında bulundu.

Olaylı konserden kareler;

karabuklu-hayranlari-konsere-gec-kalan-ece-seckin-10323090_2908_m

karabuklu-hayranlari-konsere-gec-kalan-ece-seckin-10323090_1427_m

karabuklu-hayranlari-konsere-gec-kalan-ece-seckin-10323090_9995_m

Ece Seçkin'den konserine gelen hayranlarına büyük saygısızlık! ile ilgili etiketler Ece Seçkin protesto
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.