Ece Seçkin mor bikinisiyle ve pembe saçlarıyla sosyal medyayı salladı

29 yaşındaki ünlü şarkıcı Ece Seçkin, değiştirerek pembeye boyattığı saç rengiyle ve mor bikinisiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Ece Seçkin'in verdiği pozlar sosyal medyaya damga vurdu. İşte Ece Seçkin'in çok konuşulan o fotoğrafları...

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, farklı tarz ve saç rengiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz aylarda yeni şarkısı 'Yastık'ı dinleyicilerin beğenisine sunan Ece Seçkin, Instagram paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor.

 
YENİ SAÇLARI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

İlginç şekilde hayranlarının karşısına çıkan Ece Seçkin, şimdi de saçının rengini değiştirdi. Saçlarını kızıldan pembeye döndüren ünlü sanatçı, bu sefer de mor bikini paylaşımıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Bir proje için çekimlere katılan 29 yaşındaki şarkıcı Ece Seçkin, karavanda çektiği bikinili pozlarını paylaştı.


30 DAKİKA İÇERİSİNDE 30 BİNDEN FAZLA BEĞENİ

Sosyal medya üzerinden mor bikinili halini paylaşan Ece Seçkin, takipçilerinin ilgisini topladı. 2 milyona yakın takipçisi bulunan ünlü sanatçının, yaptığı paylaşım 30 dakika içerisinde 30 binden fazla beğeni aldı.

İşte Ece Seçkin'in çok konuşulan o fotoğraf kareleri...

ece seçkin

ece seçkin

ece seçkin

ece seçkin

 

Ece Seçkin mor bikinisiyle ve pembe saçlarıyla sosyal medyayı salladı ile ilgili etiketler Ece Seçkin Instagram Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.