Ece Seçkin ikinci kez koronavirüse yakalandı

30 yaşındaki pop şarkıcısı Ece Seçkin ikinci kez koronavirüse yakalandı. Instagram hesabından hayranlarının kendisine yönelttiği soruları cevaplayan Seçkin, ''Evet malesef... Ben de elendim.'' diyerek kötü haberi duyurdu.


Ece Seçkin, 1,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından kendisine gelen soruları yanıtladı. Daha önce de koronavirüse yakalanan şarkıcı Ece Seçkin, yeniden koronavirüse yakalandığını duyurdu.


Seçkin paylaşımında, "Hello Covid" diyerek testinin pozitif çıktığını belirtti.

Pop müziğin sevilen ismi Seçkin, bir hayranından gelen 'KOVİD misin?' sorusuna, "Evet malesef... Ben de elendim. Ama durumun iyi, aralık ayında geçirdiğim influenzanın yakından bile geçemez. Negatife dönene kadar evdeyim." cevabını verdi.

Ece Seçkin ikinci kez koronavirüse yakalandı

Seçkin'in sözleri ve müziği Bilal Sonses imzalı yeni şarkısı ‘Sen Hala Ordasın’ 4 Şubat Cuma günü dinleyicilerle buluşacak.

 

Ece Seçkin ikinci kez koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Ece Seçkin Sosyal Medya covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.