Ece Ronay'ın tacizle suçladığı Mehmet Ali Erbil özür diledi

Sosyal medya fenomeni ve genç şarkıcı Ece Ronay'ın kendisine gönderdiği mesajlarını ifşa ettiği ve mahkemeye başvurarak hakkında iki ay süreyle tedbir kararı aldırdığı ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kamuoyundan özür dileyerek 'Bundan sonra sosyal medyada yürümeyeceğim' açıklamasında bulundu.

Şarkıcı ve fenomen Ece Ronay'in taciz suçlamaları karşısında zor günler geçiren Mehmet Ali Erbil açıklamada bulundu. Ünlü şovmen, kamuoyundan özür dileyerek, "Daha fazla ince eleyip sık dokurum artık. Eleyip sık dokumadığımın farkına vardım. Bir tek yanlışım o. Özür diliyorum kamuoyundan yani" diye konuştu.

"BUNDAN SONRA SOSYAL MEDYADA YÜRÜMEYECEĞİM"

Sunuculuk yapacağı yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses’in konseri öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erbil, "Bundan sonra da sosyal medyada yürümeyin" diyen bir basın mensubuna ise "Bundan sonra sosyal medyada yürümeyeceğim. Benim en büyük yürümem takibe takip..." diyerek karşılık verdi.

"OYALANIYORUM"

Gazetecilerin, "Sosyal medyayı kapattım diyebiliyor musunuz?" sorusuna ise 64 yaşındaki ünlü sanatçı Erbil "Çok eğleniyorum. Yok öyle diyemem. Abimin kız arkadaşlarına yazıyorum. Çok oyalanıyorum" diye konuştu.

 

 

Ece Ronay'ın tacizle suçladığı Mehmet Ali Erbil özür diledi ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil ece ronay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.