Ece Ronay'ın şikayet ettiği Mehmet Ali Erbil'in ifadesi alındı

29 yaşındaki şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın taciz şikayeti üzerine hakkında soruşturma başlatılan 64 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, savcıya ifade verdi.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın kendisine hakaret ettiği ve tacizde bulunduğu iddiasıyla şikayetçi olduğu şovmen Mehmet Ali Erbil, İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek soruşturma kapsamında ifade verdi.

Ece Ronay'ın şikayet ettiği Mehmet Ali Erbil'in ifadesi alındı

SAVCILIĞA TEKERLEKLİ SANDALYEYLE GELDİ


Ece Ronay tarafından "Cinsel taciz" ve "Sesli ve görüntülü bir iletiyle hakaret" ile suçlanan Mehmet Ali Erbil, bugün Çağlayan'daki İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na geldi. Tekerlekli sandalyeyle adliyeye gelen Erbil, soruşturma savcısına ifade verdi. Erbil ifadesinin ardından adliyeden ayrıldı.

 Ece Ronay'ın şikayet ettiği Mehmet Ali Erbil'in ifadesi alındı

NE OLMUŞTU?

Ece Ronay, klibinde rol alan Mehmet Ali Erbil'in kendisine gönderdiği mesaj ile ses kayıtlarını sosyal medyadan ifşa etmişti. Ronay, Erbil'in kendisini taciz ettiği iddiasında bulunup cep telefonundaki mesaj kayıtlarının görüntülerini yayınlamıştı. Ardından Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Mehmet Ali Erbil hakkında "Sesli ve görüntülü bir iletiyle hakaret" suçlamasıyla suç duyurusunda bulunan Ronay, "Ben onu düşündüğü anlamda çağırmadım. Bir gün kahve içeriz, çay içeriz Mehmet Ali Bey diyerek geciktirdim. Onda ne benim evimin konumu vardır, ne adresim vardır. Ne benimle alakalı olumlu ya da olumsuz herhangi bir görüntüsü vardır, ona gönderilmiş. Hiçbir şey yok. Sadece konuşuyor, sürekli beni suçluyor. 'Ben 65 yaşında bir adam olarak, 22 yaşında kızımdan küçük kadını taciz ettim' demiyor, o da bunu yaptı şunu yaptı. Ben bir kadınım. Ne olursam olayım böyle bir muameleyi hak etmiyorum. Atılan mesajlar tüm kamuoyu biliyor, savcılığa müracaat yaptık, ses kayıtları ve mesaj içeriklerini dosyaya sunduk. 2 aylık uzaklaştırma kararı aldırdık, tebliğ olmadı. Mağdur edilen bir kadın var, cinsel tacize uğrayan bir kadın var. Top yargıda.'' açıklamasında bulunmuştu.

Ece Ronay'ın şikayet ettiği Mehmet Ali Erbil'in ifadesi alındı

Ece Ronay'ın şikayet ettiği Mehmet Ali Erbil'in ifadesi alındı ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil mahkeme Savcılık İstanbul Adalet Sarayı ece ronay
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.