Ece Ronay'ın nişanlısı Mehmet Bilir, Mehmet Ali Erbil ile görüşmelerinin detaylarını anlattı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil tarafından cinsel tacize uğradığını iddia eden ve yazışma ile ses kayıtlarını ifşa eden Ece Ronay'ın dün akşam Mehmet Ali Erbil ile bir araya gelen nişanlısı Mehmet Bilir, 2. Sayfa programına konuk oldu.

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Ece Ronay'ın taciz iddiaları sonrası ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil gündemden düşmüyor. İddiaya göre; Erbil, dün evinde ağırladığı ve birlikte çektikleri bir videoyu sosyal medya hesabından yayınladığı Ece Royan'ın nişanlısı Mehmet Bilir'i silahlı adamlarla karşıladı.

Ece Ronay'ın nişanlısı Mehmet Bilir'in yaptığı açıklamaları duyanları şoke ederken, Ece Ronay'ın yaşadığı büyük dram ortaya çıktı.

Ece Ronay’ın nişanlısı Mehmet Bilir, dün akşam Mehmet Ali Erbil ile bir araya gelmişti. Hatta ikili sosyal medyadan video yayımlamış ve Ece Ronay çok sinirlenmiş, “Erkek kendi arasında anlaşmış. Sanırım artık nişanlım değil” demişti.

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Mehmet Bilir dün geceki görüşmenin detaylarını anlattı. Mehmet Bilir açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

'EVİNİN ÖNÜNDE SİLAHLI ADAMLAR VARDI'

“Çevremden de çok telefon alınca konuyu çözmek için Mehmet Ali Erbil'le görüşmek istedim. Beni evine davet etti. Dün akşam saat 8'de Sarıyer'deki evine gittim. Evinin önü çok kalabalıktı silahlı adamlar falan vardı. Arayıp sen beni tongaya mı düşürmeye çalışıyorsun kapıda silahlı adamlar var dedim. ‘Sıkıntı yok gel’ dedi. Girdik içeri normal konuştuk.


'VİDEODA ÖZÜR DİLENEN KISIMLAR SİLİNMİŞ'

Benim Mehmet Ali Erbil'in parasına ve ününe ihtiyacım yok. Ece benim böyle bir şeye ihtiyacım olmadığını çok iyi biliyor. Bu konu beni rahatsız ettiği için görüşme yaptım. Ben evden çıktıktan sonra videoda özür dilenen kısımlar silinmiş. Benim de kardeşlerim var böyle bir şey asla kabul edilemez. Ece'nin böyle gündem olması beni çok rahatsız ediyor. Ben bu olayda Ece'ye herhangi bir tepki de göstermedim."

Ece Ronay'ın nişanlısı Mehmet Bilir, Mehmet Ali Erbil ile görüşmelerinin detaylarını anlattı


Öte yandan Ece Ronay'ın Çocuk Esirgeme Kurumu'nda büyüdüğü ortaya çıktı. Ronay "Evde yaşanan tatsızlıkardan ve şiddetten ötürü Çocuk Esirgeme Kurumu'nda büyüdüm. Şimdi daha kötü bir yolda olabilirdim ama olmadım" sözleriyle duygulandırdı. Ronay, yaşadığı aile dramını anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Ece Ronay’ın her daim arkasında olduğunu söyleyen Mehmet Bili ise yanlış anlaşıldığı için nişanlısından özür diledi.

Ece Ronay'ın nişanlısı Mehmet Bilir, Mehmet Ali Erbil ile görüşmelerinin detaylarını anlattı ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil ece ronay mehmet bilir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.