Ece Ronay'dan sonra Mehmet Ali Erbil hakkında bir taciz iddiası da Aygün Aydın'dan

Kısa süreli aşk yaşadığını ve hamile kalınca çocuk aldırdığını iddia ettiği Hakan Sabancı hakkında sosyal medyada paylaşımlar yapan ve uzaklaştırma kararını ihlal edince 3 günlük zorlama hapis yatan 26 yaşındaki oyuncu Aygün Aydın, Ece Ronay'ın tacizle suçladığı Mehmet Ali Erbil hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu.

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden 30 yaşındaki iş adamı Hakan Sabancı'yla yaşadığı ilişkiyle adından söz ettiren genç oyuncu Aygün Aydın, başı 29 yaşındaki genç şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın taciz iddialarıyla dertte olan 64 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'i Instagram üzerinden hedef aldı. Aydın, Erbil'in arkadaşını taciz ettiğini söyleyerek herkesi şoke eden açıklamalarda bulundu.


Karpuz isimli şarkısı ile adını duyuran sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in taciz mesajlarını sosyal medyadan yayınlamış ve savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Ece Ronay'ın "Sesli ve görüntülü bir iletiyle hakaret" suçlamasıyla suç duyurusunda bulunduğu, 2 aylık uzaklaştırma kararı aldırdığı Erbil hakkındaki iddiaların ardı arkası kesilmiyor.


Ece Ronay'ın ortaya attığı iddialar magazin gündemini günlerdir meşgul ederken bir bomba taciz iddiası da Hakan Sabancı ile ilişkisiyle tanınan Aygün Aydın'dan geldi. Aydın, Instagram'da yayınladığı bir fotoğraf ile Erbil'in arkadaşını taciz ettiğini iddia etti.

 

'ARKADAŞIMIN ETEĞİNİN ALTINA ELİNİ SOKMUŞTU'


Aygün Aydın, Instagram hesabından yaptığı paylaşımında "Bu adamın sapık olduğunu camiadaki herkes bilir. Lise yıllarında arkadaşlarımla Nişantaşı'nda kahve içerken arkadaşımın eteğinin altından elini sokmuştu. İkimizde şok olmuştuk. Kız 3 gün kendini toparlayamamıştı. Şimdi evli mutlu çok şükür. O yüzden isim vermeyeceğim. Ama bu ve benzeri insanları hayatımda çok gördüm. İnsanlar bu tipleri hep sıvazlar sonra da dalga geçer gibi kadın haklarından söz ederler. İki yüzlü insanlar dolu toplumumuz ne yazıkki. " ifadelerine yer verdi.

Ece Ronay'dan sonra Mehmet Ali Erbil hakkında bir taciz iddiası da Aygün Aydın'dan

 

 

 

 

Ece Ronay'dan sonra Mehmet Ali Erbil hakkında bir taciz iddiası da Aygün Aydın'dan ile ilgili etiketler Hakan Sabancı Mehmet Ali Erbil Sosyal Medya Aygün Aydın ece ronay
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.