Ece Ronay Mehmet Ali Erbil taciz ifşa mesajları! "Bu akşam yanında uyumak istiyorum!"

Karpuz isimli şarkısı ile adını duyuran sosyal medya fenomeni Ece Ronay, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını ifşa etti. Mehmet Ali Erbil'in mesajları olduğu iddia edilen yazışmalar sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu mesajlar sosyal medya kullanıcıları tarafından merakla araştırılıyor. İşte, Ece Ronay Mehmet Ali Erbil ifşa mesajları! Ayrıntılar haberimizde...

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay sosyal medyadaki son paylaşımıyla olay oldu. "Gün geçmiyor ki ülkemizde bir kadın daha tacize ve şiddete uğramasın" diyen Ronay paylaşımında "Şiddet diyorum çünkü psikolojik şiddet de şiddetin bir türevidir. Mehmet Ali Bey’i linçlemiştim, sonra bana mesaj atıp ağlayarak hastayım dediği için konuyu kapatıp özür dilemiştim. Klibimde oynamasını teklif ettim, kabul etti. Zaten çok değil, 5 saniye falan görünüyor klipte. Klip sonrası ahlaksızlıklar her geçen gün level atlayarak büyüdü. Görmezden gelmeye çalıştım, yaşına ve bulunduğu konuma saygımdan sessiz kalmaya çalıştım" dedi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ece Ronay (@eceronayofficial)'in paylaştığı bir gönderi

Genç fenomen açıklamasıyla birlikte Erbil'in kendisine attığı mesajları da ifşa etti. Erbil'in mesajlarında "Bu akşam yanınızda uyumak istiyorum, Memelerini Tiktok'ta açıp göstermek daha mı saygın" gibi cümleler vardı.

Ece Ronay Mehmet Ali Erbil taciz ifşa mesajları! "Bu akşam yanında uyumak istiyorum!"

"TACİZDEN KAÇAMIYORSUNUZ"

Ece Ronay ifşasıyla birlikte "Bu paylaşım belki kariyerime ve mesleğime zarar verecek, çünkü kendisi yıllardır bu piyasada olan bir insan. Ama ben susmayacağım çünkü kendimi kandırılmış ve değersiz hissediyorum. Ben düştüm, başkası bu tofana düşmesin diye bu bir uyarı postudur. Ünlü de olsanız fenomen de olsanız tacizden kaçamıyorsunuz. Yazıklar olsun" dedi.

Ece Ronay Mehmet Ali Erbil taciz ifşa mesajları! "Bu akşam yanında uyumak istiyorum!" - Resim : 2

Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz aylarda Seda Sayan tarafından evindeki kadın çalışanı tecavüz ettiği suçlamalarıyla gündeme gelmişti.

Ece Ronay Mehmet Ali Erbil taciz ifşa mesajları! "Bu akşam yanında uyumak istiyorum!" - Resim : 3

 

 

Ece Ronay Mehmet Ali Erbil taciz ifşa mesajları! "Bu akşam yanında uyumak istiyorum!" ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Sosyal Medya ece ronay
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.