Ece Ronay ile Mehmet Bilir boşanıyor

Karpuz isimli şarkısıyla adını geniş kitlelere duyuran, klibinde oynattığı ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'le "taciz" ve "hakaret" iddiasıyla mahkemelik olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay, kısa süre önce nikah masasına oturduğu eşi ve çocuğunun babası Mehmet Bilir ile boşanacağını açıkladı.

Mehmet Ali Erbil’in kendisine attığı mesajları sosyal meda üzerinden ifşa ederek taciz ettiğini öne süren ve ünlü şovmenle mahkemelik olan 30 yaşındaki Tiktok fenomeni Ece Ronay, geçtiğimiz yıl Ocak ayında 2,5 aylık hamileyken nişanlısı Mehmet Bilir'le nikah masasına oturmuştu.

KÖTÜ HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Ocak ayında Mehmet Bilir'le dünyaevine giren ve Temmuz ayında ise oğlu Miran'ı kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan Ece Ronay'dan kötü haber geldi. Ece Ronay henüz 1 yıl önce evlendiği eşinden boşanacağını açıkladı.

Ece Ronay ile Mehmet Bilir boşanıyor - Resim : 2

Sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yayınlayan Ronay, ''Mehmet kişisini boşuyorum. Bundan sonraki hayatında da başarılar diliyorum. Bazı şeylerden çok sıkıldım. Bu süreçte aktif olmayabilirim kusura bakmayın. Bir süre kafa dinlemek istiyorum. Diyarbakır'a gideceğim'' ifadelerini kullandı.

Ece Ronay ile Mehmet Bilir boşanıyor - Resim : 3


Genç fenomen bir diğer paylaşımında ise şu ifadelere yer verdi: ''Onun için tek temennim bundan sonra kafasına peruk takıp istediği gibi yönlendirebileceği bir organik köy tavuğuyla birlikte olması.''

Ece Ronay ile Mehmet Bilir boşanıyor - Resim : 4

 

 

Ece Ronay ile Mehmet Bilir boşanıyor ile ilgili etiketler Ece Ronay boşanma Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.