Ece Öztürk kimdir? Neden gözaltına alındı?

Gazeteci Ece Öztürk'ün FETÖ'cü 'imamlarla' hazırladığı iddia edilen belgesele mahkeme kararı ile yasak konuldu. Öztürk, hakkında soruşturma başlatıldı ve gözaltına alındı. Vatandaşlar Ece Öztürk'ün kim olduğunu araştırmaya başladı.Peki Ece Öztürk kimdir? Neden gözaltına alındı? Detaylar haberimizde...

Ece Öztürk neden gözaltına alındı? FETÖ lehine paylaşımlarda bulunduğu iddiasıyla gazeteci Ece Sevim Öztürk hakkında soruşturma başlatıldı. Öztürk'ün FETÖ'cü 'imamlarla' hazırladığı iddia edilen belgesele mahkeme kararı ile yasak konuldu.Peki Ece Öztürk kimdir? Neden gözaltına alındı? 15 temmuz tweetleri neler? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Ece Öztürk kimdir? Neden gözaltına alındı?

DHA'nın haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’nca 15 Temmuz darbe girişimi sonrası bir sosyal medya paylaşım sitesi üzerinden FETÖ lehine paylaşımlarda bulunduğu iddiasıyla gazeteci Ece Sevim Öztürk hakkında sorusturma başlatıldı.


Soruşturma kapsamında Öztürk hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Öztürk polis tarafından bugün Şile’de gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Öztürk’ün işlemleri devam ediyor.

BELGESELİNE SORUŞTURMA AÇILMIŞTI

Ece Öztürk'ün FETÖ'cü 'imamlarla' hazırladığı iddia edilen ve Youtube üzerinden yayınlanan belgeseline mahkeme kararıyla yasak konuldu. Başta FETÖ'nün hedefindeki isimlerden FETÖMETRE'nin mimarı Tümamiral Cihat Yaycı olmak üzere Donanma'da FETÖ ile mücadele eden isimleri hedef haline getiren Youtube yayını hakkında, Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği tarafından erişimin engellenmesi kararı verildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da sözkonusu yapıma imza atanlar hakkında 'FETÖ propagandası yapmak'tan soruşturma başlattı.


PEŞPEŞE SUÇ DUYURUSU
Genelkurmay ve Deniz Kuvvetleri dışında, yayında isimleri geçen amiraller de Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Yayında açık FETÖ propagandası yapıldığı, darbeyi FETÖ'cülerin yapmadığı algısı yaratılmak istendiği ve FETÖ ile mücadele eden isimlerin töhmet altında bırakılmak istendiği belirtildi.

Ece Öztürk'ün 15 Temmuz tweetleri;

Ece Öztürk kimdir? Neden gözaltına alındı? - Resim : 2

Ece Öztürk kimdir? Neden gözaltına alındı? - Resim : 3

 

 

Ece Öztürk kimdir? Neden gözaltına alındı? ile ilgili etiketler ece öztürk kimdir neden gözaltına alındı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.