Ece Erken'le Nazım Torbaoğlu aşkına babadan onay çıktı!

Sunucu Ece Erken ve sevgilisi olduğu iddia edilen Nazım Torbaoğlu'nun ilişkisine aileden onay geldi.

Kısa bir süre önce samimi görüntüleri ortaya çıkan ancak ilişkilerini yalanlayan Ece Erken ve Nazım Torbaoğlu beraberliğinde yeni bir aşama kaydedildi. Yaklaşık bir ay önce eşinden boşanan Nazım Torbaoğlu iddialara göre Ece Erken’in annesi Leyla Erken ile tanıştı.

fft16_mf10145162

Bu tanışma sırasında yanlarında Ece Erken'in 2015'te boşandığı Serkan Uçar’dan olan oğlu Eymen de vardı. Muhabirler, anne Leyla Erken’e müstakbel damadını nasıl bulduğunu sorduğunda Ece Erken devreye girdi. ‘Haydi anne gidiyoruz, lütfen arabaya bin’ dedi. Peki bu ilişkiye Ece Erken’in babası Noyan Erken ne diyor? Duymayan Kalmasın’ın haberine göre Ece Erken’in babası Noyan Erken ‘Nazım bekar bir erkek, Ece ile evlenmelerini isterim’ dedi.

Ece Erken'le Nazım Torbaoğlu aşkına babadan onay çıktı! ile ilgili etiketler Ece Erken evlilik nazım torbaoğlu serkan uçar noyan erken onay
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.