Ece Erken'den mahkemelik olduğu Gülben Ergen'e sert sözler!

Şarkıcı Gülben Ergen'i kendisine yönelttiği 'Magazin figürü' sözleri üzerine sosyal medya üzerinden birbirine giren ikilinin arası durulmuyor! Ergen'i mahkemeye veren sunucu Ece Erken dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Eski eşi Erhan Çelik'e açtığı davanın dilekçesinde ünlü sunucu Ece Erken için 'Magazin Figürü' ifadesini kullanan Gülben Ergen, Ece Erken'i çıldırtmış, ikili sosyal medyadan birbirlerine girmişti.

Mahkeme dilekçesinde kendisinden ‘Magazin figürü’ diye bahseden Gülben Ergen hakkında konuşan Ece Erken şunları söyledi:

"SANKİ KARŞIMDAKİ EKONOMİ BAKANI"

“Avukatım aracılığıyla Gülben Ergen’i savcılığa verdim. Dilekçede geçen suçlama kendisinin bana hakaret etmek için kullandığı ‘Magazin figürü’ ifadesi… Hayır anlamıyorum sanki karşımdaki ekonomi bakanı da bana böyle bir hitapta bulunuyor. Zamanında kendisinin de yalanladığı bir haberi şimdi o kişiyle (Erhan Çelik) mahkemelik olduğu için onun bir açığını yakalamak adına böyle bir paylaşımda bulunmuş. Daha da ilginci bunu yaparken sanırım kendisine cevap vermeyeceğimi ve sessiz kalacağımı düşündü.”

İşte Ece Erken'in geçmişte yaptığı o paylaşım:

eceerkenmj

Ece Erken'den mahkemelik olduğu Gülben Ergen'e sert sözler! ile ilgili etiketler Gülben Ergen Ece Erken dava magazin figürü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.