Ece Erken'den ikinci çocuk sinyali!

Sunucu Ece Erken sosyal medya hesabından oğlu Eymen'le eski bir fotoğrafını paylaştı. Erken, bu güzel karenin altına eklediği notta bir çocuğa daha sahip olmak istediğini dile getirdi.

Yaklaşık iki sene önce Serkan Uçar’dan boşanan Ece Erken’in bu yılın son aylarında İzmirli iş adamı Nazım Torbaoğlu ile aşk yaşadığı haberleri magazin gündemine düşmüş ve uzun süre de konuşulmuştu.

Çift bu iddiaları yalanlarken bir yandan da baş başa görüntüler vermeyi sürdürdü. Erken’in sevenleri yılın son aylarında başlayan bu aşkın seyrini merak ederken başarılı sunucunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

'İNŞALLAH KARDEŞİ DE OLUR'

Erken oğlu Eymen’le çekilmiş eski bir fotoğrafını paylaştı. Sunucu Ece Erken bu karenin altına şu notu düştü:

Eymen diş çıkarmaya çalışırken yanağımı ısırıp, koparırken bir de Eymen esmerken...Şükürler olsun inşallah kardeşi de olur, annesini ısırmayan.

İşte Erken'in o paylaşımı:

ece-erken-sosyal

Ece Erken'den ikinci çocuk sinyali! ile ilgili etiketler Ece Erken Hamile Bebek Çocuk eymen nazım torbaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.