Ece Erken'den dava öncesi yürek yakan Şafak Mahmutyazıcıoğlu paylaşımı: ''Eksik, yarım kaldım''

Sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak günü Yeşilköy'de ortağı olduğu balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin 20 sanığın yargılandığı davaya devam ediliyor. Ece Erken bugünkü dava öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yürekleri burktu. Kaybettiği eşinin ölümüne sebep olan kişilerin en ağır ceza almaları için de sevenlerinden dua istedi.

2007–2009 yılları arasında Tuncer Öztarhan, 2014–2015 yılları arasında ise Serkan Uçar'la evli olan ünlü sunucu Ece Erken, üçüncü evliliğini ise Haziran 2021'de Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yapmıştı. Ece Erken'in henüz 7 aydır evli olduğu avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu 27 Ocak 2022'de olduğu balıkçı restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

 

DAVAYA BUGÜN DEVAM EDİLECEK


Beşiktaş Jimnastik Kulübü eski yöneticilerinden ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin 20 sanığın yargılandığı davaya bugün devam edilecek. Dava öncesi acılı eş Ece Erken sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Eşinin ölümüne neden olan kişilerin en ağır cezayı aldıklarını görmek istediğini belirten Erken, sevenlerinden dua istedi.

Eşine sarıldığı bir fotoğraf karesini Instagram sayfasından paylaşan ünlü sunucu, ''Ben ve tüm Türkiye eşimin katledilişini, yerde sürüklenmesini, 1 değil 5 kurşun yemesini tasarlanarak cinayete kurban gitmesini canlı canlı izledik. Eksik, yarım kaldım, çocukları babasız kaldı. Rabbim bu mübarek ayda eşimin katillerinin, vesile olanların, yardım, yataklık yapanların, bu cinayette çıkarı olanların en ağır ceza almalarını görmemi nasip etsin, her iki cihanda da canları bizim kadar yansın, dualarınızı eksik etmeyin nolur🤲'' ifadelerini kullandı.

ECE ERKEN

Ece Erken'den dava öncesi yürek yakan Şafak Mahmutyazıcıoğlu paylaşımı: ''Eksik, yarım kaldım'' ile ilgili etiketler Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu dava mahkeme cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.