Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile evliliğinin 1. yılını kutladı

Ünlü sunucu Ece Erken, geçtiğimiz Ocak ayında silahlı saldırıda hayatını kaybeden eşi Şafak Mahmutyazıcığolu ile evliliklerinin 1. yılını kutladı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Haziran 2021'de Çeşme'de sürpriz bir nikahla evlenen Ece Erken, nikah töreninden karelerini Instagram hesabından yayınladı. Erken'in paylaşımının altına düştüğü not ise görenleri duygulandırdı.

2007–2009 yılları arasında Tuncer Öztarhan, 2014–2015 arasında Serkan Uçar ile evli olan ve Serkan Uçar ile evliliğinden Eymen Uçar adında bir oğlu bulunan 44 yaşındaki ünlü sunucu Ece Erken, 3. evliliğini geçtiğimiz yıl Haziran ayında, Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve avukat Şafak Mahmut Yazıcıoğlu ile yapmıştı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu geçtiğimiz Ocak ayında ortağı olduğu balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

Henüz 7 aylık evliyken kaybettiği eşinin vefatıyla zor günler geçiren Ece Erken, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Ece Erken, cinayete kurban giden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğu ile evliliklerinin 1. yılını kutladı.


Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile evliliğinin 1. yılını kutladı

Nikahta çekilen bir videosunu Instagram hesabından yayınlayan Ece Erken altına şu notu düştü:

''4 haziran 2021. Ömrümün sonuna kadar olacağımı, beraber yaşlanıp, beraber öleceğimizi düşündüğüm adama, adam gibi adama evet dedim, çok sade, kendi halimizde, kendi aramızda kıydığımız nikahımızla.. canımın canı yanıyordu o gün, akrabasına kanser teşhisi konmuştu, çiğdem ablasına, o yüzden ne kutlama yaptık ne sizle paylaştık taaki çiğdem ablasının test sonuçları güzel çıkana kadar, sır gibi sakladım, ailelerimizle kutlayamadık, kanser hastalığı varken, eğlendi, evlendi demesinler diye.. gerçi şafağıma onun olduğu kadar vefalı tek kişi olmadı ama o hep vefalıydı, bizim bugün evlilik yıldönümümüz... katiller,sebebiyet verenler, para peşinde olanlar olmasa biz bugün yine beraberdik,canım Şafağım biliyorum ki kemiklerini sızlattılar, şerefsizlik, vefasızlık yaptılar, bunlar seni çok üzmüştür ama Rabbimin adaleti şaşmaz🤲🏼❤️ çok sevdim seni çok. Oğluma baba bana herşeydin, Rabbim mekanını cennet etmiştir inşAllah🤲🏼

Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile evliliğinin 1. yılını kutladı - Resim : 2

 

 

Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile evliliğinin 1. yılını kutladı ile ilgili etiketler Ece Erken nikah Sosyal Medya şafak mahmutyazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.