Ece Erken hakkında çıkan dedikodulara sinirlendi!

Sunucu Ece Erken'in iş adamı Nazım Torbaoğlu ile aşk yaşadığı iddia edildi. Çıkan haberler karşısında sessizliğini bozan Erken: 'Nazım Torbaoğlu ile tanışma aşamasındayken görüşmeme kararı aldım. Aşk yaşamıyoruz' açıklamasını yaptı.

2 yıl önce oğlunun babası Serkan Uçar'dan boşandıktan sonra gönül işlerine ara veren Ece Erken'in New York'taki görüntüleri takipçilerinin diline düştü.

59ccb8bdae784915b8402913

Bazı sosyal medya kullanıcıları ünlü sunucuyu acımasızca eleştirip 'Ece ile yakışmamışlar, o adamla zengin diye görüşmüştür' yorumunda bulundu. Bazı kullanıcılar da Ece Erken'in geçmişte yaptığı evlilikleri hatırlatarak 'İlk eşi de çok zengindi. Ne bileyim para için olsa onunla otururdu. Yakışıklıydı da! Ece'nin peşinde deli olmuştu adam' mesajıyla ünlü sunucuya destek verdi.

ECE ERKEN'DEN ELEŞTİRİLERE YANIT

Yapılan yorumlara cevap veren Ece Erken, kendisini savunan bir takipçisine 'Bu kadar kötü düşünen, kötü kalpli insanın arasında sizin gibileri görmek mutluluk verici. Güzel bakan, güzel görür. İnsanlar o kadar mutsuz ki başkalarının mutsuzluklarıyla besleniyorlar. Allah yardımcıları olsun. Çok şükür para odaklı yaşamadığımı beni tanıyanlar bilir' mesajıyla yanıt verdi.

Ece Erken hakkında çıkan dedikodulara sinirlendi! ile ilgili etiketler Ece Erken Instagram Twitter Sosyal Medya New York serkan uçar nazım torbaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.