Ece Erken evli sevgilisinden ayrılınca tehditler savurdu: Geçmişi elimde...

Evli olan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilişkisini sonlandıran sunucu Ece Erken, sosyal medya hesabından tehditler savurdu. "Ben hatalıydım hatamdan döndüm" ifadelerini kullanan Erken'in eski sevgilisi için "Geçmişi elimde" demesi akıllarda soru işareti bıraktı.

Ünlü sunucu Ece Erken, Fikret Orman'ın başkanlık döneminde Beşiktaş Spor Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğini yapan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'yla aşk yaşadı.

İlişkisini canlı yayında ilan eden Ece Erken, gelen tepkiler üzerine program sunduğu Beyaz TV'den istifa etti. Her fırsatta ilişkisinin arkasında olduğunu söyleyen Erken, Instagram hesabından ilişkisini bitirdiğini söyledi.

Ece Erken evli sevgilisinden ayrılınca tehditler savurdu: Geçmişi elimde...

"AYRILDIM, GEÇMİŞİ ELİMDE"

Sevgilisi ve karısının yaşadığı eve giderek araçlara zarar verdiği görüntüleri ortaya çıkan ve günlerce konuşulan Ece Erken, Instagram hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşımda "Herkes kendi önünü süpürsün ben hatalıydım hatamdan döndüm" dedi. Erken bir takipçisine de "Yuva yıkmadım, ayrıldım ve o rahatlıkla söylüyorum daha acı. Geçmişi elimde şu an" yanıtını verdi.

Ece Erken evli sevgilisinden ayrılınca tehditler savurdu: Geçmişi elimde... - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

Benan Mahmutyazıcıoğlu, iki çocuğunun babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Ece Erken'le ilişki yaşadığını öğrenince boşanma davası açmıştı. Davanın ardından hakkında yasak aşk haberleri çıkan Ece Erken, Söylemezsem Olmaz programında açıklama yaparak kendisini savunarak "Ortada ne gizli ne de yasak bir şey yaşıyorum. Kısa bir zaman öncesine kadar sizlerle de paylaştım. İlişkimi çalışma arkadaşlarımdan aileme kadar herkes biliyor. Biz zaten birlikteliğimizi ortada yaşıyoruz" demişti. Evli birisiyle aşk yaşadığı için günlerce konuşulan Erken'in Mahmutyazıcıoğlu çiftinin yaşadığı eve giderek araçlarının aynalarını kırdığı görüntüler ortaya çıkmıştı. Erken bu görüntülerin ardından sunuculuk yaptığı Beyaz TV'den istifa etmişti.

Ece Erken evli sevgilisinden ayrılınca tehditler savurdu: Geçmişi elimde... ile ilgili etiketler Instagram Ece Erken Sevgili Tehdit Şafak Mahmut Yazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.