Ece Erken cevabını Gülben Ergen'e taş atarak verdi!

Ece Erken, Gülben Ergen’le ilgili olarak, “Bazı şeylerin üstünün kapatılması için benim üstüme çok geliniyor” derken yanında bulunan Alişan ise “Ne demen gerekiyor biliyor musun? Bana hiçbir şey olmaz” de... İşte olay çıkaracak konuşmalar!

Uçankuş'un haberine göre,

Ece Erken, eleştiri oklarının hedefinde olmasını Gülben Ergen’e bağladı. Ece Erken, dün Alişan’la birlikte katıldığı gecede ilginç açıklamalar yaptı.

Skandalların ardı arkasının kesilmediği bu dönemde Ece Erken’in de Nazım Torbaoğlu ile yaşadığı, Ece Erken’in deyimiyle “tanışma süreci” olay yarattı.

Ece Erken dün akşam kankası Alişan’la birlikte kameraların karşısına geçti. Muhabirler sordu, Ece Erken cevapladı. Yine “Tanışma süreci” dedi… “Mesajlaşıyoruz, birbirimizi tanıyoruz” dedi.

Önceden evli olduğunu bilmiyordum derken, şimdi “Eski kız arkadaşından ayrıldığını sanıyordum” dedi. Kısacası tanımaya çalıştığı Nazım Torbaoğlu’nun kabarık aşk defterinden hiç haberi olmadığını belirtti.

Ancak Nazım Torbaoğlu için “Çok iyi bir adam” cümlesini kurdu. Nazım Torbaoğlu’nun evli çıkmasıyla ilgili ise “Güven problemi yarattı” diyebildi.

"GÜLBEN ERGEN’İ KONUŞAMIYORLAR, BANA SARIYORLAR"

Hatta son yılların en büyük skandalı “Gülbengate”e gönderme yaptı.

Alişan, gelen sorular üzerine: “Ne demen gerekiyor biliyor musun, bana hiçbir şey olmaz demelisin” derken Ece Erken “Diğer skandalların üstünü kapatmak için benim üstüme bu kadar geliniyor” dedi.

Kısacası açıkça olayı Gülben Ergen’e çevirdi. Bugün canlı yayınlara da bağlanan Ece Erken “Gülben Ergen’i konuşamıyorlar, bana sarıyorlar” dedi.

58ef8d0518c7732a706ad193_1

GÜLBEN ERGEN DE “ECE’Yİ TAKİP EDECEK” İDDİASI

Hayatındaki krizi yönetemeyen Gülben Ergen’in, bundan sonra Ece Erken gibi davranacağı da iddia ediliyor.

Ece Erken’in, hakkındaki iddialar ortaya çıkar çıkmaz, sevgilisi olduğu iddia edilen Nazım Torbaoğlu’nu televizyonlara bağlatmasını örnek alan Gülben Ergen’in şimdi ise Tolga Duğles’i “aynı tarz” konuşma yapması için ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

Tolga Duğles’in de aynı Nazım Torbaoğlu gibi ortaya çıkıp bu ilişkiyi inkar edeceği belirtiliyor.

Ancak arada çok önemli bir fark var. Tolga Duğles, yaklaşık 1.5 ay boyunca ilişkiyi inkar etmedi, şimdi ise Ece Erken tarzını örnek alıp konuşması, aslında inandırıcı olmayacağı gibi belki de daha büyük tartışmaların başlamasına neden olacak.

ECE ERKEN RESEPSİYONA DAVETLİ, GÜLBEN ERGEN YOK

Bu arada Ece Erken’in, 29 Ekim Cumhurbaşkanlığı resepsiyona davetli olduğu, ancak Gülben Ergen’in ise son olaylar nedeniyle bu kez davetli olmadığı öğrenildi.

Ancak Gülben Ergen’in ise resepsiyona katılmak için ciddi bir çalışma harcadığı da iddia ediliyor. Bakalım, 29 Ekim’de sonuç ortaya çıkacak.

Ece Erken cevabını Gülben Ergen'e taş atarak verdi! ile ilgili etiketler Gülben Ergen Alişan Tolga Duğles Ece Erken nazım tobaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.