Ece Dizdar genç sevgilisiyle fena yakalandı!

36 yaşındaki güzel oyuncu Ece Dizdar, sevgilisiyle kafede romantik anlar yaşarken yakalandı. İkili kimselere aldırmadan dakikalarca öpüştü.

Ece Dizdar ile kendisinden 10 yaş küçük oyuncu sevgilisi Emir Çubukçu, önceki gün Nişantaşı’ndaki bir kafedeydi.

Masada romantik anlar yaşayan ikili, sonunda kalkmaya karar verip hesabı istedi.

Hesap geldiğinde Dizdar hızlı davranıp Çubukçu’dan önce ödemeyi yaptı.

O cüzdanından parayı çıkarırken, Çubukçu’nun eğilip elini öptüğü görüldü.

5a157a1518c773232821bfe7_1

EMİR ÇUBUKÇU KİMDİR?

Emir Çubukçu, 1988’de İstanbul’da doğdu. İtalyan Lisesi ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü bitirdi. 2012’de konservatuvardan iki arkadaşıyla birlikte Tiyatro D22’yi kurdu. Meslek hayatına bu kurumda oyuncu ve yönetmen olarak devam ediyor.

5a157a0a18c773232821bfd7_1

ECE DİZDAR KİMDİR?

Ece Dizdar, ortaokuldayken Belçika’da “müzikal oyunculuk” eğitimi aldı. Babasının tayini nedeniyle Türkiye’ye dönünce Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde okudu.

Daha sonra Londra’ya giderek konservatuar eğitimi aldı. Başrolünü üstlendiği “Çekmeceler” filmiyle 21. Sadri Alışık Sinema Ödülleri’nde “Yılın en başarılı kadın oyuncusu” ödülüne layık görüldü.

Ece Dizdar, şu an Başak Daşman ve Merve Dizdar’la birlikte Craft Tiyatro’nun “Yutmak” oyununda ve Onur Ünlü’nün yönettiği “Görünen Adam” dizisinde rol alıyor.

Ece Dizdar genç sevgilisiyle fena yakalandı! ile ilgili etiketler ece dizdar emir çubukçu genç sevgili
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.