Sofuoğlu'nun "fuhuş evleri" sözüne Dilipak'tan tam destek

Akit TV'de yayınlanan bir programda üniversiteler için "Neredeyse fuhuş evleri" ifadesini kullanan Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu günlerdir Türkiye'nin gündeminde... Sofuoğlu, kendisine yönelik tepkilerin artması üzerine inkar politikası uyguladı ve eleştirilen sözleri için farklı adresler arama gayretine girişti. Sofuoğlu'na başta Akit yazarı Abdurrahman Dilipak olmak üzere çok sayıda isimden de destek geldi. Dilipak da daha önce AK Parti'li kadınlara "fahişe" demişti...

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, Akit TV'de katıldığı 'Derin Kutu' isimli programda üniversiteler için 'Neredeyse fuhuş evleri' ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanlığının da tepki gösterdiği bu sözleri söylemediğini ileri süren Sofuoğlu, “Üniversiteler fuhuş yuvası, nerede dedim, bana cümlesini gösterin, ben bunu nerede söyledim” diyerek kendisini savundu.

Sofuoğlu ayrıca özür dileyecek bir şey yapmadığını da sözlerine ekledi. 

ERDOĞAN'A KARŞI KIŞKIRTMA ÇABASI!

Diğer yandan, sosyal medyada Sofuoğlu'nu savunan kimi isimler, hedef şaşırtma girişiminde bulunarak,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da bu yönde söylemleri olduğunu öne sürüp İslami camiayı Erdoğan'a karşı kışkırtmaya çalıştı.

Sofuoğlu'nun "fuhuş evleri" sözüne Dilipak'tan tam destek

DİLİPAK'TAN TAM DESTEK

Öte yandan Sofuoğlu'na en güçlü desteği, Ahmet Şimşirigil ve Abdurrahman Dilipak'ın vermesi de dikkatlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz aylarda İstanbul Sözleşmesi'ni eleştirdiği yazısında AK Parti'li kadınlara 'fahişe' benzetmesinde bulunan Dilipak'ın desteği bu noktada manidar bulundu.

Kendisi konuyla ilgil bir açıklama yapmaktan kaçınan Dilipak'ın, sosyal medya hesabında Sofuoğlu destekçilerini retweet ettiği görüldü;

Sofuoğlu'nun "fuhuş evleri" sözüne Dilipak'tan tam destek - Resim : 2

Sofuoğlu'nun "fuhuş evleri" sözüne Dilipak'tan tam destek - Resim : 3

Sofuoğlu'nun "fuhuş evleri" sözüne Dilipak'tan tam destek - Resim : 4

ŞİMŞİRLİGİL DE YALNIZ BIRAKMADI

Şimşirligil ise yaptığı paylaşımda "Odatv konuşmayı çarpıtıp haber yapıyor. Sazanlar dinlemeden lince kalkıyor. Rektör alel acele soruşturma açıyor. Konuşmada Ünversitenin "ü" sü dahi yok. Haşa 'Kur'an Allah kelamı değildir' diyenlere hiç ses çıkarmayanlarda bu neyin hazımsızlığı acaba" dedi.

Sofuoğlu'nun "fuhuş evleri" sözüne Dilipak'tan tam destek - Resim : 5

 

Sofuoğlu'nun "fuhuş evleri" sözüne Dilipak'tan tam destek ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Abdurrahman Dilipak üniversite Akit
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.